Annonce
Melfar Posten

Ren energi: Fodbolddirektør har vasket banderne på stadion

Sådan ser det ud på Middelfart Stadion, efter at fodbolddirektør Søren Godskesen har været igang med spand og klud. Foto: Søren Godskesen
Søren Godskesen greb spand og klud, da han ikke længere kunne få lov til at arbejde med fodbold.
Annonce

Middelfart: Hvad gør man, når man er vant til at arbejde med fodbold de fleste af døgnets vågne timer, er vant til nerve, sitren og en voldsom energiudladning hver weekend, når ugens arbejde gøres op over 2 x 45 minutter på banen?

Hvis man hedder Søren Godskesen og er direktør for Middelfart Boldklub, så griber man spand og klud og kaster sig over rengøringen af samtlige bandereklamer på stadion.

Onsdag aften modtog Melfar Posten derfor en frisk sms fra fodbolddirektøren: "Så blev jeres bande rengjort efter vinteren og er nu helt klar til fodboldsæsonen", stod der.

- Jeg er vant til at arbejde med fodbold døgnet rundt, og jeg har en stor passion for det. De seneste uger har virkelig været frustrerende og til sidst havde jeg så meget indestængt energi, at jeg kastede mig over bandereklamerne. Da jeg havde vasket en times tid, skulle jeg have en pause, og så tog jeg et foto af den bande, jeg var kommet til, og sendte den til sponsoren med en lille hilsen. Nu har jeg gjort det til alle sponsorer, siger Søren Godskesen.

Søren Godskesen har normalt med strategi, personalepleje og sponsorer at gøre hos Middelfart Boldklub. Men nu har han bevist, at han også kan gribe spand og klud. Foto: PR
Annonce

Uvished er værst

Han er helt på det rene med, at coronasmitten er en snedig modstander, som det er svært at lægge en taktik imod. Men det ændrer ikke på, at uvisheden har tæret på tålmodigheden. Også i Middelfart Boldklub, der er den ene af blot to klubber i 2. division med kontraktfodbold. Derfor er alle spillere sendt hjem med løntilskud.

- Og vi kan ikke gøre meget andet end at vente. Men Divisionsforeningen har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde på vores vegne, og nu må vi bare se, hvor det ender. Hvor bliver stregen slået for, hvem der må spille og hvem, der må vente, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce