Annonce
Melfar Posten

Rock Under Broen udskyder til 2022

Rsamus Seebach på Store Scene ved Rock Under Broen. Foto: Michael Bager

Middelfart: Rock Under Broen 2021 er aflyst.

Det meldte den populære festival i Middelfart ud på Facebook tirsdag aften oven på en dag, hvor en lang række danske festivaler kastede håndklædet i ringen, efter der natten til tirsdag blev forhandlet en ny genåbningsaftale på plads.

Aftalen betyder, at festivaler til og med juli højest må have 2.000 deltagere delt op i sektioner af 200 mennesker. Fra og med august stiger tallet til maksimalt 5000 gæster, delt op i sektioner af 500 mennesker.

Annonce

- Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og da størrelsen på deltagerantallet til Rock Under Broen overskrider det tilladte, må vi som mange andre festivaler desværre endnu en gang udskyde vores planlagte datoer, skriver formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen, i facebookopslaget.

Festivalformanden opfordrer yderligere til at man, hvis man har en billet til dette års - nu aflyste - festival, gemmer den til 2022.

- Vi er utrolig kede af det. Vi kæmper for, at vi kan holde fast i en stor festival i vores egn, og håber på, at I alle sammen vil være med til at bakke op om, at vi kan fortsætte Rock Under Broen i mange år endnu. Det flotte program vi annoncerede i 2019, som vi alle sammen glæder os til, kommer. Vi fik det ikke sidste år, og vi får det heller ikke i år, fordi vi ikke er herre over situationen. Men sammen kan vi få det til næste år. Derfor kommer vi med en bøn til jer. Hold fast i jeres billet, og støt Danmarks fedeste festival, Rock Under Broen, afslutter Bent Frandsen i opslaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce