Annonce
Melfar Posten

Rullende fodklinik åbnet: Tina kører ud og fixer de dårlige fødder

Tina Hansen har startet sin egen mobile fodklinik. Igennem sit tidligere job som social- og sundhedsassistent så hun, at der var et behov for udkørende fodpleje til mennesker, der af forskellige årsager kan have svært ved at forlade hjemmet og selv komme ind til en klinik. Foto: Studio 64
Det kan være svært at komme af sted til fodklinikken, men fodklinikken kan også komme til dig. Nyåbnet fodklinik er nemlig rullende og tilbyder både fine fødder og en hyggelig snak.

Strib: Hvis fødderne ikke kan bære, kan der blive brug for, at hjælpen selv kommer til én. Det behov så Tina Frøslev Hansen, der har været social- og sundhedsassistent i 20 år. Både på plejehjem og i hjemmeplejen.

I slutningen af 2021 kunne hun mærke, at hun havde behov for at prøve noget nyt i sit arbejdsliv, og da hun allerede havde en uddannelse som lægeeksamineret fodplejer i rygsækken, besluttede hun, at det skulle være nu, hun skulle springe ud som selvstændig og dække det behov for mobil fodpleje, hun har set igennem mange år.

Derfor åbnede hun Tinas Mobile Fodpleje, der har base i Strib men kører ud i en radius på 25 kilometer.

Annonce

Det vil sige, at hvis der er kunder, der bor lidt længere væk end 25 kilometer, så kommer hun altså ud til dem alligevel. For behovet, hun så, var helt reelt.

- Jeg havde ikke kalenderen fyldt fra den første dag, men det regnede jeg heller ikke med, siger Tina Frøslev Hansen.

Kunder kommer igen

Hun åbnede sin mobile fodklinik efter nytår, og nu begynder kunderne at ringe igen og igen.

- Det er ofte ældre mennesker, der ikke selv kan passe deres fødder, der har brug for en mobil fodplejer. Det er ældre og handicappede, der ikke har mulighed for at komme ind til en klinik, eller det kan være nogle, der er afhængige af naboer eller pårørende for at kunne komme til en klinik, fortæller hun om den kundekreds, der har brug for den mobile fodpleje.

Nogle gange kan fodplejerens besøg være ventet af andre årsager end fødderne:

- Jeg oplever, at folk er meget taknemmelige for, at jeg kommer ud til dem. Nogle af dem glæder sig også til, at der kommer én, de kan snakke med. De har måske ikke ret meget netværk, så de glæder sig til at få en snak og tager imod mig i døren, siger Tina Frøslev Hansen.

Tina Frøslev Hansen er lægeeksamineret fodplejer og foretager almindelig fodpleje. Har man eksempelvis diabetes og har brug for ekstra opsyn, så skal man tage fat i en statsautoriseret fodterapeut, understreger Tina Frøslev Hansen.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce