Annonce
Melfar Posten

Savner du julemarkeder? Så kan du smutte forbi Føns, Strib og Nørre Aaby

Det bliver ikke til mange julemarkeder i Middelfart Kommune i år - alligevel er der enkelte steder, man stadig kan få sit jule-fix. Foto: Arkivfoto
Annonce

Nordvestfyn: Corona-virussen har forårsaget mange aflysninger siden foråret - og virussen har nu også ramt julemarkederne i Middelfart Kommune. Flere julemarkeder, blandt andet Jul i laden på Katrinelyst, er nemlig blevet aflyst, da corona-restriktionerne har begrænset afviklingen af markederne.

Dog er der stadig enkelte steder i kommunen, hvor borgerne stadig kan få et jule-fix.

I Føns blev det ellers populære julemarked afholdt af familien Back aflyst i oktober. I stedet er lokalsamfundet gået sammen om at afholde et alternaivt julemarked med otte boder lørdag den 21. november (og nogle boder vil også holde åbent den 28. november). Boderne vil blive spredt rundt i Føns ved vejkanter, indkørsler, garager og enkelte butikker på Fønsvej, Fønsskovvej, Ovnhusvej og Ronæsbrovej.

Man kan også lægge vejen forbi Skolevej 16 i Strib den 29. november. Her har Merethe Johansen nemlig arrangeret et udendørs julemarked fra klokken 13 til 16, hvor hun vil sælge alt fra dekorationer til kager og marmelade.

Der er også mulighed for at tage på julemarked i Nørre Aaby. Julemarkedet er organiseret af Kreationer by C. Hvelplund og finder sted på Hovedvejen 224 indtil den 13. december.

Tirsdag til fredag kan man komme forbi mellem klokken 10 og 17. Lørdag og søndag er markedet åbent fra klokken 10 til 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce