Annonce
Melfar Posten

Savner du oplevelser med barnebarnet? Deltag i virtuelt bedsteræs

Børnebørn og bedsteforældre kan få en god oplevelse sammen hver for sig til det virtuelle bedsteræs. Foto: Børneulykkesfonden
Annonce

Middelfart: Coronaen har adskilt mange bedsteforældre fra børnebørnene, men nu giver et nyt koncept en mulighed for at få nogle gode oplevelser sammen hver for sig.

Børneulykkesfonden inviterer 15. og 16. august til virtuelt bedsteræs. Deltagerne bestemmer selv, hvor og hvornår man gennemfører en af de tre distancer på en, tre eller fem kilometer i enten løbe- eller gåtempo. Måske går man en tur på stranden. Måske løber man i skoven. Mulighederne er mange.

Ved tilmelding får man tilsendt en pakke, der blandt andet indeholder forslag til en række øvelser, man kan lave ude på ruten. Nogle vil være velkendte af bedsteforældrene. Andre af børnebørnene.

Tilmelding koster 100 kroner + fragt per deltager og sker på www.bedsteræs.dk, hvor man også kan læse mere om initiativet.

Bedsteræset arrangeres til fordel for de cirka 60.000 børn mellem et og 14 år, der hvert år bliver indlagt på de danske hospitaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce