Annonce
Melfar Posten

Se den vilde video: Kan du gøre gymnasten fra Fjelsted-Harndrup kunsten efter?

Avisen sætter i samarbejde med Middelfart Kommune en stafet i gang, hvor de lokale foreninger skal udfordre hinanden på skills og vilde tricks.
Annonce

Nordvestfyn: Har du brugt den seneste tid derhjemme til at lære et helt specielt trick med fodbolden, med fjerbolden eller noget helt tredje?

Foreningslivet i Danmark er lukket ned for træning, stævner og opvisninger - og har efterhånden været det længe. Men det betyder ikke, at det står helt stille ude i de nordvestfynske foreninger.

Avisen sætter i samarbejde med Middelfart Kommune nu gang i en foreningsstafet, som på skift skal udfordre foreningerne og deres medlemmer på skills og vilde tricks.

Og Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening lægger hårdt ud. En af gymnasterne fra Juniorholdet tager i den indsendte video på bare halvandet minut en t-shirt på, mens hun står på hænder.

Kan du gøre hende kunsten efter - eller måske tage en t-shirt på, mens du viser tricks, i har lært i din forening? Man må gerne være kreativ i sin udførelse af udfordringen, så længe grundprincipperne i øvelsen indgår.

Stafetten kommer til at køre på Fyens Stiftstidende og Melfar Postens Facebook-side "Vores Middelfart" og på foreningernes egne Facebook-sider.

Den første udfordring - gør gymnasten fra Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening kunsten efter - løber til mandag 11. maj klokken 12.

Annonce

Sådan gør i:

Når en forening lægger en udfordring op på Facebook, har alle interesserede fire dage til at løse den, filme deres forsøg og uploade videoen som kommentar på opslaget.

Efter de fire dage udfordres en ny forening, som lægger en ny udfordring op på Facebook.

Sådan gør du:

  • Få en instruktør eller et andet medlem fra foreningen til at filme udfordringen.
  • Udfordringen må gerne være i samme dur, som det foreningen laver normalt. Eksempelvis tager gymnasten fra Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening en t-shirt på, mens hun står på hænder.
  • Udfordringen må gerne kunne løses af alle aldersgrupper.
  • Og udfordringen skal helst kunne udføres uden alt for mange rekvisitter.
  • Når din forening har lavet en udfordring, sender i videoen i en mail til journalist på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten, Sofie Secher Karlsen på sokar@fyens.dk, som deler den på avisens Facebook-side "Vores Middelfart".
  • I må også gerne dele udfordringen på foreningens egen Facebook-side.
På kun halvandet minut tager gymnasten fra Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening en t-shirt på, mens hun står på hænder. Kan du gøre hende kunsten efter? Fotos: Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce