Annonce
Melfar Posten

Skal du med på svampetur ved Gals Klint?

Psyk Info inviterer på svampegåtur på Hindsgavl. Foto: Sofie Secher Karlsen
Annonce

Nordvestfyn: Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager deltagerne med på svampetur i skovene omkring Gals Klint på Hindsgavl-halvøen.

- Vi skal igen i år gå i Dyrehaven på jagt efter de spiselige svampe som foranderlig skelhat, rabarber-parasolhat, brunstokket rørsvamp, og er vi heldige, så finder vi den store rørhat Karl Johan. De giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden, og dem vil der blive rig mulighed for at navnebestemme og beundre, lyder det fra arrangørerne.

Medbring gerne kurv og en lille kniv.

Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde medbragte drikkevarer, og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted onsdag den 30. september fra klokken 13.00 til cirka 15.30 ved Galsklint Camping, Galsklintvej 11, 5500 Middelfart.

Arrangementet er gratis, når blot man tilmelder sig til PsykInfo Region Syddanmark på telefon 99 44 45 46 eller via www.psykinfo.regionsyddanmark.dk. Foredraget er arrangeret af PsykInfo Region Syddanmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce