Annonce
Melfar Posten

Skal sikre gennemskuelig kommunikation: Middelfart Kommune ansætter kommunikationschef

36-årige Rasmus Kjølby har rødder i spejderbevægelsen og en fortid som journalist og redaktør i DR. 1. juni tiltræder han den nyoprettede stilling som kommunikationschef i Middelfart Kommune. PR-foto.
36-årige Rasmus Kjølby kommer fra en stilling som presseansvarlig i Sønderborg Kommune. Han tiltræder den nyoprettede stilling som kommunikationschef i Middelfart Kommune 1. juni.
Annonce

Nordvestfyn: Implementeringen af kommunens nye hjemmeside og en mere gennemskuelig og ordentlig kommunikation er blandt arbejdsopgaverne, som venter 36-årige Rasmus Kjølby, når han 1. juni tiltræder en nyoprettet stilling som kommunikationschef i Middelfart Kommune.

Rasmus Kjølby kommer fra en stilling som presseansvarlig i Sønderborg Kommune, hvor han blandt andet har arbejdet med lanceringen af Tour de France i Sønderborg. Før det har han været journalist og redaktør på DR Vejret, DR Nyheder og DR Trekanten i Vejle.

- Når vi i Middelfart Kommune vælger at ansætte en kommunikationschef, så er det både fordi, vi har ambitioner for vores kommunikation, og fordi vi har et stort potentiale i at styrke fortællingen om Middelfart Kommune - blandt andet over for potentielle tilflyttere og erhvervsliv. Men vi har en mindst lige så vigtig opgave i at sikre en gennemskuelig og ordentlig kommunikation i vores daglige dialog med borgere og samarbejdspartnere, fortæller kommunaldirektør Willy Feddersen i en pressemeddelelse.

- Vi har valgt Rasmus ud af et rigtig godt felt med spændende og kvalificerede kandidater. Ud over sin faglige dygtighed, så har Rasmus en meget alsidig baggrund - også med frivilligt foreningsarbejde. Det ser jeg som en stor styrke.

Rasmus Kjølby tiltræder stillingen 1. juni, hvor han skal stå i spidsen for kommunens kommunikationsteam.

- Middelfart er en spændende kommune i vækst - og med en stærk grøn profil. Jeg ser rigtig meget frem til at give mit bidrag til udviklingen og være med til at fortælle borgere i kommunen og i resten af landet om alle resultaterne, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce