Annonce
Melfar Posten

Skal tiltrække 5000 besøgende om dagen: Arrangører søger frivillige kræfter til at løfte årets klimafolkemøde

Klimafolkemøde Middelfart 2020. Thea Kamp Tukjær, Freja Rosengreen Jeppesen og Lisbeth Vestergård er gæster. Arkivfoto: Louise Holmgaard Nielsen
Den 2.-4. september løber årets klimafolkemøde af stablen, og arrangørerne søger nu frivillige kræver til at stable det hidtil største folkemøde på benene.

Nordvestfyn: Tre dage med hundredevis af arrangementer, oplæg, workshops og kunstneriske indslag - alle med klima i centrum under temaet "Klimahandling sammen".

Det er, hvad der venter besøgende fra nær og fjern, når klimafolkemødet 2021 løber af stablen i starten af september. Programmet er det hidtil største, siden klimafolkemødet så dagens lys i 2017, og der planlægges med et rekordhøjt antal arrangører og deltagere.

Efter planen skal den grønne begivenhed tiltrække 5.000 deltagere til byen om dagen.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Men det grønne folkemøde kan ikke stables på benene kun med arrangører og deltagere - der skal også frivillige kræfter til både planlægning og afvikling af arrangementet. Derfor søger arrangørerne nu lokale, frivillige kræfter til at blive en del af klimafolkemødet 2021.

- De frivillige er ekstremt vigtige for os. Uden frivillige, intet klimafolkemøde, udtaler Christa Boisen, chef for klimafolkemødet, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- At planlægge og afvikle så stor en begivenhed i byen kræver ekstra hænder. Derfor håber vi, at rigtig mange lokale i Middelfart og omegn har lyst til at blive en del af klimafolkemødet og være med til at vise Middelfart frem for de mange besøgende fra hele landet, som kommer til byen i starten af september.

Som frivillig er der tale om seks timers arbejde om dagen, hvor man gerne skal kunne være med to eller tre dage. Opgaverne er forskellige og kan eksempelvis indebære opsætning af scenografi i dagene op til klimafolkemødet, sceneværter, guider i bybilledet og frivillige hjælpere til oprydning, affaldshåndtering og andet praktisk hjælp.


De frivillige er ekstremt vigtige for os. Uden frivillige, intet klimafolkemøde

Christa Boisen


Til gengæld for indsatsen får den frivillige fuld forplejning alle dage og mulighed for at opleve klimafolkemødet helt tæt på sammen med andre lokale ildsjæle, skriver arrangørerne i pressemeddelelsen.

Er du interesseret i at blive frivillig, skal du kontakte Christa Boisen på mail-adressen christa.boisen@middelfart.dk med en kort introduktion af dig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce