Annonce
Melfar Posten

Sko/Torp fejrer jubilæum i Brenderup

Fredag indtager Sko/Torp Brenderup Højskole sammen med deres band. PR-foto
Den evigt populære poprock-duo har turneret landet tyndt bl.a. med hittet ”On a long lonely night” siden 1989. Sammen med deres band gæster de Brenderup Højskole på fredag.
Annonce

Brenderup: Poprock-duoen Sko/Torp med band lægger fredag kl. 20 vejen forbi Brenderup for at give koncert på højskolen.

Sko/Torp synger på engelsk, men det var der ingen penge i, mente pladeselskaberne, da duoen for 30 år siden ville udgive deres første album. Ad snirklede omveje lykkedes det alligevel, og det har vel ingen fortrudt, eftersom ”On a long lonely night” med flere end 200.000 skiver over disken blev det bedst sælgende debutalbum nogensinde herhjemme.

Annonce

Fra Svenninggaard til Sko

Nu 56-årige Søren Sko sang op gennem 80'erne kor for Poul Krebs og Sanne Salomonsen. Faktisk hedder han Svenninggaard – kunstnernavnet stammer fra faderen, der var skomager i Hammel. Hans jævnaldrende makker, guitaristen Palle Torp, har en fortid i Elevatordrengene og Thomas Helmig Brothers.

De to jyder mødte hinanden ved en jamsession på Aarhus Universitet, og siden er det blevet til syv cd'er og 80-90 koncerter om året for duoen, der stadigt har tilbagelænet vestkystrock som varemærke.

Bag koncerten står Brenderup Højskoles Musikforening.

Der er entré, og billetter købes via billetten.dk, iBrenderuphus eller ved døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce