Annonce
Melfar Posten

Snart er utryghed fortid: Nu udvides vejen gennem Kingstrup for at give plads til cyklisterne

Som Kingstrupvej ser ud nu, er der ikke meget plads til cyklister og gående, når der kommer biler eller busser forbi. Middelfart Kommune er nu gået i gang med at udvide vejen for at få plads til kantbaner, der skal give mere plads til de bløde trafikanter. Foto: Mia Harm Madsen
Middelfart Kommune er i gang med at udvide Kingstrupvej for at gøre plads til kantbaner langs vejen. Kantbanerne skal give mere plads til cyklister og gående, der færdes i byen.
Annonce

Kingstrup: Meget er sagt og endnu mere er skrevet om forholdene for cyklisterne, der kører gennem Kingstrup.

Det har i mange år været utrygt for især cyklisterne, når de efter chikanerne i byen skulle tilbage ud på vejen. Men den problematik er Middelfart Kommune nu i gang med at løse. Det fortæller trafik- og vejchef Uffe Høybye.

Kommunen er gået i gang med at udvide Kingstrupvej, så der bliver plads til kantbaner langs vejen. På den måde får cyklister og gående mellem 1,1 og 1,3 meter i begge side.

Kantbanerne bliver lavet så brede, at de samtidig skal fungere som fortove.

Det er for mange cyklister utrygt at køre gennem Kingstrup, som vejen ser ud nu, fordi cyklisterne mellem chikanerne skal ud og køre på vejen. Det laver kommunen nu om. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Vejudvidelse giver vejarbejde

Mens arbejdet med at udvide vejen gennem Kingstrup står på, bliver det en anelse mere besværligt for trafikanterne. En del af kørebanen bliver inddraget i den forbindelse, men kommunen vurderer ikke, det bliver nødvendigt at spærre vejen helt for kørende trafik.

Projektet er udviklet i samarbejde med lokaludvalgene i både Gelsted og Ejby, beboerne i Kingstrup og nogle af de skoleelever, som hver dag cykler gennem Kingstrup på vej til og fra skole.

Middelfart Kommune er i gang med at udvide Kingstrupvej for at gøre plads til kantbaner langs vejen. Kantbanerne skal give mere plads til cyklister og gående, der færdes i byen. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce