Annonce
Melfar Posten

Spar Nord Fonden vil hjælpe foreningslivet

Spar Nord Fonden har åbnet for ansøgere fra lokale foreninger i Middelfart, som gerne vil have lidt corona-hjælp. Foto: Spar Nord Middelfart.
Annonce

Nordvestfyn: Spar Nord i Middelfart vil gerne give en hjælpende hånd til lokale foreninger, som har været hårdt ramt under corona.

Derfor ønsker Spar Nord Fonden, som anerkendelse til de mange foreninger på Nordvestfyn, at dele penge ud til foreningslivet.

Fonden åbner derfor nu for en særlig ansøgningsrunde.

- Vi vil gerne sætte fokus på foreningernes arbejde med at holde fast i fællesskab og sammenhold. Derfor opfordrer vi foreninger i Middelfart og Fredericia Kommune til at søge om hjælp til mindre projekter. Helt konkret vil vi gerne dele 10.000 kroner ud til 10 forskellige foreninger, fortæller afdelingsdirektør Kjeld Johansen fra Spar Nord i Middelfart.

Ud over den økonomiske håndsrækning håber Kjeld Johansen, at de 10 foreninger kan opnå øget fokus gennem projektet, så lokalbefolkningen bliver mindet om foreningernes betydning i lokalområdet.

Til at hjælpe med at vælge mellem de forhåbentlig mange ansøgninger har Spar Nord nedsat en lille komité bestående af Torben Ploug fra Spar Nord Fredericia, Kjeld Johansen fra Spar Nord Middelfart, Jørgen Hansen, som er formand for Bankrådet og repræsentant for Spar Nord Fonden samt Andreas Dyhrberg fra Fredericia Avisen og Jan Bonde fra Melfarposten.

Man kan søge frem til udgangen af december. De første uddelinger sker midt i januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce