Annonce
Melfar Posten

Sponsorat giver mulighed for flere oplevelser på vandet

Tre nye kanoer skal fungere som udlejningskanoer i Gamborg, hvor det er populært at sejle ud og få oplevelser på vandet. Foto: Karin Larsen
Tre nye kanoer skal give endnu flere gode oplevelser på vandet ved Gamborg.
Annonce

Gamborg: Det er populært at få oplevelser på vandet. Det kan de mærke i Gamborg, hvor der var stor efterspørgsel på at leje de kanoer, som Gamborg kultur- og fritidsliv stiller til rådighed.

Sidste år blev kanoerne lejet ud 138 gange, og det gav grund til at tænke, at der sagtens kunne være brug for flere af slagsen. Derfor søgte og fik Gamborgen penge til nye kanoer, og de blev indviet med manér onsdag aften i vandkanten.

Fynske Bank, Nordfyns Bank og Ewii havde lagt penge i kassen, i alt 46.000 kroner, og det blev til tre nye kanoer med tilhørende veste og pagajer, som i de kommende år vil kunne give mange gode oplevelser på vandet.

Gamborg Kultur og Friluftsliv, er en nonprofit forening i Gamborg, som ledes af en bestyrelse og drives i tæt samarbejde med beboerne i Gamborg, - alt sammen på frivillig basis.

Huset, som er totalrenoveret og ombygget fra at være et spejderhus, til nu at være et udlejningshus med tilhørende shelter, bålplads, teltplads og kanoer, lejes ud til alle, der har lyst til det.

Man kan leje kanoerne via Gamborgens hjemmeside www.Gamborgen.dk og igennem Visit Lillebælt.

Kanoerne blev indviet med god sommermad. Foto: Karin Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce