Annonce
Melfar Posten

Stærk kvinde fylder 80 år

Jonny Frost-Olsen fylder 80 år den 18. maj. Privatfoto

Middelfart: Jonny Frost-Olsen, Middelfart, fylder 80 år tirsdag den 18. maj.

Jonny blev født i 1941 i Randers. Hun er nummer to i en søskendeflok på fire, to drenge og to piger.

Som barn havde Jonny og hendes bror Søren et stærkt og tæt forhold til deres bedsteforældre i Skagen, her var de på sommerferie hvert år. Skagen har stadig en stor plads i hendes hjerte.

Annonce

Som 10-årig startede Jonny med gymnastik, som hurtig blev en stor del af hendes liv. Som ung pige blev hun udtaget til eliteholdet i Randers. Senere blev hun gymnastikinstruktør. Hun har undervist i ca. 50 år.

Jonny kom i huset som 15-årig hos en familie i Århus. Efter et år fik hun en læreplads som kontorassistent hos Bilfirmaet Vilh. Nellemann i Randers.

Senere som nygifte bosatte Jonny og Ole sig i Skagen. Men efter et par år fik Ole job i København og de flyttede til Roskilde. Jonny fik hurtigt et kontorjob i København.

Efter et par år flyttede de hjem til Randers igen. Hun fik kontorjob på en maskinfabrik som fremstillede rustfrit ståltilbehør til bl.a. pølsevogne, supermarkeder og storkøkkener. Efter nogen tid købte Jonny 50 % af virksomheden. Jonny ønskede mere tid til salgsarbejde, så efter nogle gode år, solgte hun sin ejerdel og forsatte som sælger for firmaet.

Efter nogle år som sælger, fik Jonny job hos FKI i Verninge, som er inden for samme branche. Hun kørte Danmark tyndt og besøgte supermarkeder, pølsevogne mm. To år senere - for nitten år siden flyttede hun til Middelfart sammen men sin nuværende mand Villy Bøllingtoft.

Hun gik på pension i 2005 - efter 12 år hos FKI.

Så fik hun travlt med at realisere mange af sine drømme. Hun var bl.a. frivillig i Motionsvennerne i Strib i 10 år sammen med Sonja Lynge. Her underviste hun ældre mennesker i gymnastik en gang om ugen.

Jonny er en aktiv kvinde som altid har mange bolde i luften. Hun er kreativ, og en af hendes hobbyer er blomsterbinding. Hun er også en dygtig massør.

Hun har igennem mange år været medlem af søsterlogen nr. 49 Rosen i Middelfart

I dag bor hun ved havnen i Middelfart sammen med Villy.

Jonny har en datter Anette - som bor ved Ebeltoft, og en søn Lars - som bor i Middelfart. Lars har Marie på ni år, som er Jonnys øjesten.

Jonny er ikke hjemme på dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce