Annonce
Melfar Posten

Støtte på 30.000 kroner: Hundeklub kan nu få et vandtæt klubhus

Schæferhundeklubben kreds 26 i Fjelsted får nyt klubhus. De har i flere år haft problemer med et utæt tag. Privatfoto
Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan schæferhundeklubben kreds 26 i Fjelsted nu få ombygget deres klubhus.
Annonce

Fjelsted: En bevilling på 30.000 kroner var lige, hvad schæferhundeklubben kreds 26 havde brug for. I adskillige år har de haft problemer med indtrængende vand, når der har været kraftige regnbyger, og med bevillingen kan klubben nu få udskiftet taget på deres klubhus.

Det er det lokale firma Billeshøj Tømrerforretning, som står for ombygningen. For at undgå problemer med for meget vand i fremtiden, vil de bygge et tag med rejsning, så vandet nemt kan ledes væk.

Klubbens formand, Lisbeth Pedersen, ser frem til, at arrangementer i klubhuset, som danner rammen om såvel klubbens sportslige som sociale liv, nu kan foregå uden frygt for husets indre, og at man forhåbentlig kan byde en masse nye ansigter velkommen, når forholdene forbedres.

Annonce

Bevilling fra foreningspulje

Klubbens anlæg bruges stort set alle ugens dage til diverse kurser i lydighed, rally, spor og forsvarsarbejde af de 40 til 50 medlemmer, som træner i kreds 26, og derfor modtages de 30.000 kroner også med glæde fra klubben.

Bevillingen kommer fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler cirka 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje støtter lokale projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. I puljen kan man søge om op til 300.000 kroner, men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

40 til 50 medlemmer bruger faciliteterne ved hundeklubben i Fjelsted. Det nye klubhus kan blive en realitet ved hjælp af en bevilling på 30.000 kroner. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce