Annonce
Melfar Posten

Strib Svømmehal og Motionscenter genåbner først om en uge - vandet skal nå at blive varmt

Selv om Gitte Ørnstrøm allerede lørdag var forbi og tænde for hallens vandvarmere, går der en uge endnu, før vandet har nået den rette temperatur. Privatfoto
- Vi har hele tiden troet, det blev til august, så vandet skal lige nå at varmes op, forklarer svømmehalsleder Gitte Ørnstrøm.
Annonce

Nordvestfyn: Glæden over myndighedernes beslutning om at fremrykke genåbningen af haller og fitnesscentre er stor hos både Middelfart Volleyball Klub og Strib Svømmehal og Motionscenter. Men det har også givet anledning til panderynken hos Gitte Ørnstrøm, leder af svømmehal og motionscenter i Strib.

- Vi har hele tiden regnet med at skulle genåbne 31. august eller i bedste fald ved skolestarten 12. august. Det kom derfor som en stor overraskelse for mig, da det lørdag blev meldt ud, at vi kan åbne mandag, fortæller Gitte Ørnstrøm, der allerede samme dag tændte for hallens vandvarmere.

- Vi har droslet ned for det hele under lukningen for at spare på pengene, vandet er derfor kun 20 grader, og vi skal bruge en uge ekstra, før vandet er oppe på den rigtige temperatur. Vi har også gang i en del reparationsarbejde, som var praktisk at få lavet, mens vi var lukket ned. Dem skal vi nu have afsluttet, ligesom personalet skal kaldes på arbejde, siger Gitte Ørnstrøm.

Hun er samtidig spændt på, hvilke præcise retningslinjer for driften, der mandag udstikkes. Hun understreger dog, at glæden overskygger de nævnte udfordringer.

- Det er jo bare fantastisk at kunne komme igang igen, ikke mindst for alle vores brugere både i svømmehallen og motionscentret, siger hun.

Annonce

Volleyklub begynder på tirsdag

Middelfart Volleyball Klub begynder træningen i Lillebæltshallerne på tirsdag, efter at spillerne de sidste måneder har holdt sig i gang med beachvolley på Middelfart Marina.

- Vi er lykkelige for, at vi får lov at samles i hallen og træne sammen, inden sæsonen slutter med udgangen af juni. Jo længere tid, der var gået før, vi kunne samles, jo større var risikoen for at miste spillere. Nu kan vi nå at danne os et overblik over situationen og fortælle spillerne om optakten til den nye sæson i august, det er guld værd, fortæller sportschef Jacob Enemark Petersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce