Annonce
Melfar Posten

Strib udvikler videre med folkemøde på havnen: Kun 100 billetter sættes i spil på grund af corona

Det første borgermøde om Stribs bæredygtige udvikling blev holdt i 2019. Arkivfoto: Morten Pape
Det næste arrangement, som udviklingsgruppen i Strib står bag, finder sted torsdag 20. august.
Annonce

Strib: Udviklingsgruppen i Strib, som er kommet til i forbindelse med Middelfart Kommunes indsats Bæredygtige Lokalsamfund, er i fuld gang med en stribe arrangementer, der skal gøre Strib til et endnu bedre sted at bo.

Det næste arrangement er et folkemøde på havnen torsdag den 20. august klokken 17-20.

Mødet begynder med et kort oplæg fra Middelfart Kommunes byplanlæggere om den idéfase til en ny kommuneplan, der er i gang netop nu og blandt andet har fokus på Strib udbygningsmuligheder.

Derefter vil der være mulighed for at besøge forskellige stande fra Plan og Byg, Boblberg.dk, Middelfart Fjernvarme og OK.

Klokken 18 vil der være debat om visionerne for havneområdet i Strib, hvor ejerne, Strib Havn og Middelfart Kommune, og foreningerne på havnen, Strib Bådeklub, Strib Ro- og Kajakklub, Grundejerforeningen ved Fyret og Stribbugtens Grundejerforening, er inviteret.

Klokken 19.15 er der fremlæggelse af temaer og udviklingstiltag, når det gælder Strib som et bæredygtigt lokalsamfund. Her kan man høre mere om visioner for Brændeskovsområdet, varmekilder i Stribs huse og den fælles kommunikationsapp, Min landsby.

Mødet sluttes af med fællesspisning ved langborde klokken 19.30.

Man kan hente billetter til arrangementet hos postudleveringen i Superbrugsen i Strib fra torsdag den 13. august. En billet giver adgang til arrangementet fra klokken 18 til 20, hvor der også vil være fællesspisning. Det er kun tilladt at hente én billet per person.

Arrangørerne beder om, at man overvejer, om man kan nøjes med at komme en enkelt person fra sin husstand, så andre også har mulighed for at deltage.

Alle, der har mulige symptomer på corona, bedes blive hjemme.

Udviklingsgruppen har i 2020 indtil videre holdt et onlinemøde om alternative varmekilder i Stribs huse og et onlinemøde om visionerne for Brændeskovshalområdet.

Den består af frivillige borgere, erhvervsdrivende, politikere med flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Forkert navn på skribenten

Melfar Posten

Hvad må man samle i skoven?

Melfar Posten

Viby Kirke og hvad deraf fulgte

Annonce