Annonce
Melfar Posten

Stribonit lander direktørjob

Steen Thygesen Poulsen
Annonce

Strib: Steen Thygesen Poulsen er netop tiltrådt som erhvervscenterdirektør i Erhvervscenter Fyn hos Arbejdernes Landsbank i Odense, fremgår det af en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Danske Bank.

- De seneste 10 år har jeg specialiseret mig i rådgivning af erhvervskunder, og den erfaring kan jeg bruge som chef i en rigtig erhvervsafdeling, hvor jeg også skal have masser af kundekontakt med erhvervskunder på hele Fyn, udtaler Steen Thygesen Poulsen i pressemeddelelsen.

Blå bog

Steen Thygesen Poulsen, 44 år.

Opvokset i Horsens, men flyttede til Strib i år 2001 i forbindelse med, han fik job som boligkonsulent i Nykredit i Middelfart. Her bor han sammen med sin kone Rikke og deres to sønner på 12 og 14 år, som dyrker henholdsvis fodbold i Middelfart og håndbold i Kolding.

Steen Thygesen Poulsen er et forholdsvist kendt navn i dansk badminton, hvor han for små 20 år siden som spiller var med til at vinde bronze med Horsens i Elitedivisionen som doublespiller og træner. Han er stadig badmintontræner, men på et meget lavere blus nemlig for Middelfart i Danmarksserien.

Han flyttede til Strib i 2001, hvor han stadig bor med sin kone og parrets to børn. Nogen har måske stødt på ham i den lokale badmintonklub eller på havet, hvor han nyder at ro i kajak.

- Vi er typisk af sted i 1,5 eller 2,5 timer omkring Fænøsund eller Middelfart. Det er et dejligt lille frirum med hygge, motion og frisk luft. Særligt nu om vinteren i weekenden er der smukt og stille uden motorbåde, så vi er nogle gange heldige at se sæler og marsvin derude, fortæller Steen Thygesen Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce