Annonce
Melfar Posten

Strikkebutik luger ud og får nyt navn: Vil trække strikketurister til byen

Marie-Louise Paustian har valgt at lade haveredskaberne i butikken udgå, og i samme omgang skifter butikken navn, så den nu signalerer, at det er en ren garnbutik. Foto: Mia Harm Madsen
Butikken I sol og regn har skiftet navn til Knit Sisters Studio. Det sker i en kombination af at fokusere mere på at være ren garn-butik og samtidig tiltrække strikke-turister.
Annonce

Middelfart: Der er blevet mere plads til garnet i Knit Sisters Studio, der før bar navnet "I sol og regn". Dette er en del af en udviklingsstrategi, og butikkens indehaver, Marie-Louise Paustian, har fået sorteret ud i varerne i butikken. Nu kan man ikke længere finde haveredskaber, men kun garn.

- Vi har ikke haft haveting her i et halvt år, men folk spørger stadig efter det. Så vi har skiftet navn for at melde klart ud, siger hun om butikkens nye navn, "Knit Sisters Studio".

- Det er et navn, der peger mere udad. Det er mere internationalt, forklarer Marie-Louise Paustian, der ser et stort potentiale i de mange turister, der kommer til byen hvert år.

- Vi har også mange følgere fra udlandet, og flere rejser specifikt efter at tage på ferie et sted, hvor der er gode garnbutikker, fortæller indehaveren, der også selv er garnturist, og blandt andet har trasket Berlin, Paris og London tynd efter de bedste garnbutikker.

- Det ville være fint, hvis butikken kunne trække flere turister til Middelfart. Det er i hvert fald helt reelt. Sådan er det inden for strikkeverdenen, siger hun.

Det er to år siden, at butikken I sol og regn, åbnede i Middelfart. Marie-Louise Paustian er glad for beslutningen om at have åbnet i Middelfart. Hun har i mellemtiden lukket sin butik af samme navn i Aarup for at koncentrere sig om det stigende salg og aktiviteter i Middelfart-butikken. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Byen skal vinde over centre

For to år siden åbnede hun butikken i Middelfart, og det lukkede hullet efter butikken Garniture, der lukkede for omkring to år siden.

Den beslutning er hun glad for, og det viste sig, at Middelfart var et godt sted at åbne en garnbutik. Butikken var oprindeligt en søster-butik til en butik af samme navn i Aarup, men den er sidenhen lukket for udelukkende at fokusere på butikken i Middelfart, der har haft den vækst, som det var planlagt fra starten - indtil corona ramte landet.

Coronasituationen har selvfølgelig lagt en dæmper på mange ting - også på strikkeaktiviteterne.

- I april er jeg vækstet 10 procent mindre, end jeg skulle. De 10 procent svarer til de kurser, jeg skulle have afholdt, og det salg, der følger med efter et kursus. Der går et stykke tid, inden jeg kan indhente det, men jeg satser på, at tingene ser mere normale ud til efteråret, siger hun.

Marie-Louise Paustian har holdt butikken åben under hele corona-perioden, og hun forstår ikke, hvorfor alle andre butikker i byen ikke har gjort det samme. Hun har mødt kunder, der ikke troede, at nogle af byens butikker var åbne

- Det er nu, man som handelsby skal vinde over storcentrene, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mød The Potmaster på Clay

Melfar Posten

KulturØen hylder Nat King Cole

Melfar Posten

Julekoncert i Gelsted Kirke

Annonce