Annonce
Melfar Posten

Susie er blevet frisør i egen salon

30-årige Susie Bengtson bor i Brenderup og har nu åbnet sin egen frisørsalon få minutter fra, hvor hun bor. Foto: Mia Harm Madsen
Brenderup har fået en ny frisørsalon. Den lokale Susie Bengtson så en god mulighed for at leje et godt lokale midt i byen, og så slog hun til. For tre uger siden slog hun dørene op til sin egen salon, Susie's Klip.

Brenderup: Byen har fået en ny frisørsalon. 30-årige Susie Bengtson har valgt at åbne egen salon i Benderup, hvor hun selv bor.

Frisøren er måske allerede kendt af nogle, da hun både har klippet i Klippehulen i Gelsted og har været udkørende frisør.

Nu bliver hun altså frue i eget hus, og selv om det startede lidt i spøg, så blev det alvor, da det viste sig, at det rent faktisk kunne lade sig gøre. Der blev nemlig plads på Stationsvej 25, hvor også en fodterapeut holder til, og da alle landets frisører igen måtte åbne for klipperierne for få uger siden, åbnede Susie Bengtson salonen med navnet Susie's Klip.

- Jeg tog beslutningen sidst i januar og åbnede den 6. april. Da jeg har kørt som udkørende frisør, har jeg slæbt mange ting frem og tilbage til behandlingerne, og det er hårdt, fortæller frisøren, der også har brugt meget tid på landevejene for at komme frem og tilbage til kunderne.

Det slipper hun for nu, hvor hun vil være i sin egen salon tre dage om ugen, men altså stadig er at finde i Klippehulen i Gelsted om mandagen.

- Jeg vil ikke slippe kollegerne i Klippehulen, for det er også rart at have nogen at snakke om andet end hår med, siger Susie Bengtson, der alligevel glæder sig til, at nogle ting bliver lettere, når hun er så tæt på sit hjem i Brenderup.

- Mine børn går i børnehaven lige her ved siden af, og jeg bor to minutter herfra. Min mand og jeg havde talt om, om jeg kunne lave salon derhjemme, men vi vurderede, at der ikke var plads til, at folk kunne parkere ude foran, så da jeg kunne leje det her til en fornuftig husleje, så gjorde det forskellen, siger Susie Bengtson, der sprang til og brugte chancen til at få sin egen salon og samtidig solgte den ene af familiens biler, da hun ikke længere har brug for den.

Godt kundegrundlag

Lokalet er speciallavet til netop hende, og hendes mand er tømrer og har hjulpet med at få lokalet sat i stand.

Lokalet på Stationsvej 25 er lavet specielt til Susie Bengtson, og ét af de tidligere offentlige toiletter er lavet om til vask, hvor kunderne i salonen kan få vasket håret og skyllet farven ud. Foto: Mia Harm Madsen

Med åbningen af Susie's Klip er der nu to frisørsaloner i byen, men det kan byen sagtens bære, mener hun.

- Da jeg flyttede hertil for 10 år siden, var der fem frisører i byen. Nogle af dem lukkede af forskellige årsager, men jeg er ikke i tvivl om, at kundegrundlaget her i byen sagtens kan bære, at vi er to frisører, siger hun.

Modtagelsen fra kunderne har da også kun været postiv. Nogle kunder, som Susie Bengtson før har kørt ud til, kommer nu til hende, så der er allerede masser af aftaler i kalenderen.

- Folk er kommet af sig selv. Nogle via mund-til-mund, og det er jo den bedste reklame, man kan få, siger hun.

Som en helt særlig kundegruppe har Susie Bengtson mange, der gerne vil have extensions (langt hår, der sættes ind i ens eget hår. red.), for hun har været på mange kurser i dette og mestrer teknikken særligt godt.

- Det er ikke alle frisører, der tilbyder extensions, så de kunder har jeg en del af, siger hun.

Susie's Klip er åbent tirsdag, torsdag og fredag, og du finder hende i det gamle posthus på Stationsvej 25. Mandage er hun i Klippehulen i Gelsted, og onsdage er hun stadig udkørende frisør.

Derudover er hun ganske fleksibel med sine åbningstider og arbejder gerne længe, hvis der er behov for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce