Annonce
Melfar Posten

Svært at drive forretning på to adresser: Bilmand dropper sin brugtvognsforretning i Middelfart

Søren Hansen, der også driver Lillebælt Auto, lukker Lillebælt Biler senest med udgangen af juli. Foto: Søren Gottwald
Automekaniker Søren Hansen trækker sit bilsalg hjem til værkstedet på Brovejen efter to år med brugtvognsforretning på Odensevej.

Middelfart: Det kan snart være slut med brugte biler til salg på Odensevej i Middelfart. I hvert fald har automekaniker Søren Hansen valgt at lukke Lillebælt Biler og flytte bilsalget hjem til sit værksted på hjørnet af Brovejen og Perikonvej.

- Det er svært at nå at passe både værksted og bilsalg på to forskellige adresser. Desuden er det blevet vanskeligt at få fat i nogle, gode brugte biler med det lave nyvognssalg, der er i øjeblikket, forklarer Søren Hansen.

Han overtog sin fars forretning Lillebælt Auto den 1. januar 2021 og havde otte måneder forinden åbnet Lillebælt Biler på Odensevej 185.

Annonce

- Jeg fortsætter med at sælge brugte biler, nu bliver de bare udstillet foran værkstedet som min far altid har gjort det, for så er det nemmere at passe begge dele, siger den 34-årige mekaniker, der har opsagt sit lejemål på Odensevej med virkning fra den 1. august i år.

25.000 kroner i husleje

Ejendommen på Odensevej ejes af Flemming Pedersen, der siden 1979 har drevet Kauslunde Biler. Han overtog den tidligere Suzuki-forhandling i 1999 og drev i 10 år brugsvognsforretning på adressen med en salgschef ansat. Siden rykkede Isaksen Biler ind, inden Søren Hansen i maj 2020 åbnede Lillebælt Biler.

Jeg tænker ikke, det bliver noget problem at leje det ud med alle de biler, der kører forbi hver dag.

Flemming Pedersen, ejer af bygningen

Flemming Pedersen håber, at en ny bilmand vil leje sig ind. Men erkender også, at brugtvognsbranchen har det svært i øjeblikket og er derfor åben over for andre formål.

Han fortæller, at den månedlige husleje er på cirka 25.000, for det beløb får man udstilling, kontor og et lille værksted med lift og vaskehal samt indhegnet område udenfor til biler.

- Jeg tænker ikke, det bliver noget problem at leje det ud med alle de biler, der kører forbi hver dag og bygningernes gode stand, siger Flemming Pedersen.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce