Annonce
Melfar Posten

Sympatisk storsvindler på de skrå brædder: Viby Efterskole opfører musicalen 'Catch Me If You Can'

Viby Efterskole opfører hvert år en forestilling - sidste år var det musicalen Fame. Foto: Vibeke Volder
Annonce

Viby: Han er efterlyst i flere stater og har været forfulgt af FBI i flere år. Han løb væk hjemmefra som blot 16-årig, og han har siden da svindlet og snydt sig frem til flere millioner dollars.

Viby Efterskole har de seneste mange år skabt flotte forestillinger, og i år er ingen undtagelse. Den 30. januar har skolens elever premiere på musicalen "Catch Me If You Can".

Heri møder publikum Frank William Abagnale Jr., der har svindlet sig til over en million dollars og til at blive pilot, advokat, læge og meget mere, alt sammen inden han blev 22 år. Agent Hanratty og Hunratty forsøger at fange Frank, men fejler gang på gang.

I januar er alle almindelige timer på efterskolen supenderet til fordel for musicalen, som alle elever har en vigtig rolle i - uanset om de står på scenen eller ej. Kostumerne, sminkørerne, lysholdet, lydholdet og alle andre arbejder lige så passioneret som skuespillerne, og alle er spændte på premieren.

Viby Efterskoles Catch Me If You Can spilles frem til 6. februar, og billetter kan købes på https://www.viby-efterskole.dk/musical-2/musicalen-2019-catch-me/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce