Annonce
Melfar Posten

Tankstation solgt til lokal boligudvikler: 15 nye udlejningsboliger på vej i Middelfarts gamle bydel

Melfarhus, der i forvejen har 25 udlejningsboliger i Middelfarts gamle bydel, håber at kunne opføre 15 lejligheder på hjørnet af Søndergade og Hessgade. Foto: Søren Gottwald
Det lokale boligselskab Melfarhus har overtaget Ingo for 4,5 millioner kroner.

Middelfart: Efter godt en måneds forhandlinger om de endelige vilkår har det lokale boligudlejningsselskab Melfarhus i dag overtaget tankstationen Ingo på hjørnet af Hessgade og Søndergade i Middelfarts gamle bydel.

Melfarhus, der ejes af 5E-direktør Per Jørgensen og hans datter Pernille Povlsen, har i forvejen 25 lejemål i den gamle bydel. Deres plan er at opføre mellem 12 og 15 lejligheder med tilhørende parkeringspladser på den 1725 kvadratmeter store grund.

Per Jørgensen er varsom med at udtale sig om projektets udformning.

- Vi har selvfølgelig haft et par orienterende møder med kommunen. Men det handler helt om, hvad vi i sidste ende kan få lov til, siger Per Jørgensen og understreger, at han og datteren er meget bevidste om den særlige placering ved siden af gamle bygninger som Vestre Skole og præsteboligen overfor.

Den lokale byggematador lover derfor et gedigent hjørnebyggeri, som falder harmonisk ind i området.

- Vi sætter nu en dygtig arkitekt på opgaven og går så i gang med en nærmere dialog med kommunen, siger Per Jørgensen.

Et vigende salg af brændstof fra anlægget har gjort tanken til en underskudsforretning, og Ingo satte sidste år adressen til salg for 6,8 millioner kroner.

Melfarhus gav 4,5 millioner kroner, oplyser Per Jørgensen og fortæller, at grundige undersøgelser har vist, at der ingen olieforurening er i jorden.

Annonce

Fem lejligheder i karantænehospital

Melfarhus overtog desuden for kort tid siden det gamle, tidligere karantænehospital på Blindebomsvej bag ved Ingo for seks millioner kroner. Den forfaldne ejendom indeholder lige nu ni lejligheder. Melfarhus vil føre bygningens ydre tilbage til sit oprindelige udtryk og indrette fem lejligheder, fortæller Per Jørgensen.

Melfarhus har som målsætning at nå op på 50-60 lejemål i Middelfarts gamle bydel inden for de nærmeste år.

- Men det skal ikke gå stærkere, end de rigtige muligheder opstår, for vi vil fortsat være kendte for kvalitet og nænsom renovering af de gamle bygninger, siger Per Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Boligforening ramt af nye krav til en bygnings bæreevne: 20 udsigtslejligheder i Middelfart forsinkes med et år og fordyres med syv millioner

Melfar Posten

7. klasser laver rollespil

Annonce