Annonce
Melfar Posten

Tante Tut fyldte rundt: 80 år er ingenting for en cirkushest

Birgit Holm Hansen fyldte den 30. marts 80 år. Privatfoto

Middelfart: Tirsdag den 30. marts fyldte Birgit Holm Hansen 80 år.

Når Birgit Hansen omtaler sig selv, er det ofte som Vestfyns største gøgler, og noget er der om snakken. Det skriver hendes datter, Vibeke Hansen, til avisen i forbindelse med den store dag. Sang og underholdning har hele Birgit Hansens liv fyldt meget, og mange har igennem årene nydt godt af hendes smukke stemme og festlige udklædninger.

Det hele startede, da hun som ung spillede en ræverødhåret hula-hula-pige i en lokal forestilling i Middelfart, og siden da har hun blandt andet sunget i et par bands, sat cabaret op på Gæstegivergården i Ejby, instrueret børneteater og startet Bjergbankens cabaret.

Og så har hun været med på scenen i Middelfart Amatørteaters årlige revy, hvor hun også et år blev kåret som årets amatør for sin evne til at underholde og glæde andre.


80 år er jo ingenting for en cirkushest.

Vibeke Hansen.


Mange kender måske bedre Birgit Hansen som Tante Tut, der dukkede op til fester med sin ghettoblaster og gav gode råd om, hvordan man skulle forføre sin bedre halvdel - og som heller ikke var bleg for at kaste sig ud i et anstændigt stripnummer. De sidste fem år har dog været uden Tante Tut, der gik på pension, da Birgit Hansen rundede 75 år.

Birgit Hansen har i den grad altid været en af de mennesker, der gør en forskel, skriver hendes datter. Hun er en igangsætter og et livsstykke, hun møder verden med et positivt livssyn, og det glæder hende at glæde andre - og så har kan hun altid finde en sjov hat, der passer.

Birgit Holm Hansen har i mange år underholdt til fester som Tante Tut. Foto: Privatfoto

For nu har coronaen lukket for de skrå brædder, men Birgit Hansen er uden tvivl klar, når det igen bliver muligt. 80 år er jo ingenting for en cirkushest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce