Annonce
Melfar Posten

Tegn og vind: Design dit eget kæmpe-påskeæg

Hos Kring Chokolade er der allerede produceret påskeæg i massevis, men intet som det, der skal speciallaves efter vindertegningen. Foto: Rikke Kring
Melfar Posten vil gerne dele et stort påskeæg ud til et barn med en god fantasi. Tegn dit eget påskeæg og vær med i konkurrencen om et kæmpe-æg fra Kring Chokolade.

Nordvestfyn: Påskeharen skulle gerne kigge forbi med påskeæg til familiens mindste, men Melfar Posten vil også gerne melde sig ind i kampen om at få lov at give et flot påskeæg.

Her på redaktionen ønsker vi os ikke gækkebreve, men derimod flotte tegninger af påskeæg. Sammen med Kring Chokolade udlodder vi et specialdesignet påskeæg.

Find A4-arket, dine bedste farveblyanter og fantasien frem og design dit eget kæmpe drømme-påskeæg.

Vindertegningen udvælges i samarbejde med konditor Rikke Kring, der skal stå for udførelsen af det store æg, der vil have en værdi á 800 kroner.

Børn op til 12 år og fra Middelfart Kommune kan deltage i konkurrencen, der løber indtil tirsdag den 6. april.

Din tegning skal være redaktionen i hænde senest klokken 15, og herefter vil redaktionen sammen med Rikke Kring kigge på hvilke idéer, der rent praktisk kan udføres i chokolade.

Vinderen vil få direkte besked i løbet af uge 14, og det forventes, at man selv dukker op hos Kring Chokolade for at hente sit æg og samtidig får taget et flot foto, der kan bruges til offentliggørelsen af vinderen i Melfar Posten.

Husk at skrive tydeligt navn, adresse, alder og telefonnummer bag på tegningen.

Vi glæder os til at se de flotte tegninger.

God påske!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce