Annonce
Melfar Posten

Tegnekonkurrence: Bifbilletter til Lars og hele klassen

Afdelingsdirektør Jette Rosenberg fra Fynske Bank overrækker præmien fra tegnekonkurrencen Sæt pris på din by, som blev afviklet i foråret af Middelfart Handel og Melfar Posten. Fynske Bank er sponsor på præmien - biografbilletter og popcorn til hele klassen, så vinderen Lars Kristiansen får nok en fin start på Lillebæltskolens 0. klasse, når han begynder efter sommerferien. Foto: Jan Bonde
Melfar Posten og Middelfart Handels tegnekonkurrence "Sæt pris på din by" blev endeligt afsluttet lørdag, da 6-årige Lars Kristiansen fra Lillebæltskolen blev udråbt som vinder.
Annonce

Middelfart: Bro, kirke og en båd i vandet. 6-årige Lars Kristiansen fra Lillebæltskolen ramte nogle af de største vartegn for lokalområdet, da han midt i corona-skolepausen satte sig til at tegne et bidrag til konkurrencen i Melfar Posten. Sammen med Middelfart Handel bad avisen skolebørn om at "sætte pris på din by". Det var der rigtigt mange, der gjorde - og tak for det.

Men i sidste ende valgte Middelfart Handel altså Lars Kristiansen på bare 6 år som vinder.

Lørdag var han så klar til at modtage sin præmie. Udover en lamineret udgave af sit eget kunstværk blev det til diplom og ikke færre end 26 biografbilleter med popcorn.

Så mange elever er der nemlig i den 0. klasse på Lillebæltskolen, hvor Lars Kristiansen begynder efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Gå dig glad om torsdagen

Annonce