Annonce
Melfar Posten

Tennisklub klar med træningsforløb for nye medlemmer

Middelfart Tennisklub startede årets sæson med standerhejsning og er nu klar med et nyt træningsforløb fordelt over fire dage med hver to timers træning under kyndig vejledning. Foto: Egon Duedahl

Middelfart: Middelfart Tennisklub har med standerhejsningen forleden taget hul på den nye sæson på banerne ved Kongebrovej. Med sæsonstarten følger tilbuddet om et træningsforløb til folk, der drømmer om at spille tennis eller folk, der har taget en pause og ønsker at komme i gang igen.

- Der er tale om et alsidigt og fleksibelt tilbud til dig, der har travlt i hverdagen, fortæller formand Poul-Erik Andersen.

For 300 kroner får man otte timers træning over fire lektioner med mulighed for basal indlæring af tennisteknik og kendskab til spillets regler - samt en helt ny tennisketjer ved efterfølgende indmeldelse i Middelfart Tennisklub.

Annonce

Eneste krav - du skal være 18 år eller ældre.

Den første lektion finder sted tirsdag den 18. maj klokken 17 på klubbens baner ved Kongebrovej. De øvrige datoer vil blive aftalt.

Det er fortsat klubbens legendariske, nu over 70-årige Jørgen Elmkjær, der står for træningen.

Tilmelding skal ske til Poul-Erik Andersen på tlf. 40434886 eller mail: peaba@stofanet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce