Det var som at komme hjem, da Thomas Munk begyndte at forpagte Aulbjerghus i 2016. I dag står han som ejer. Han har renoveret hele stedet, så det nu er præcis, som han vil have det, og der er ikke mange frie dage i kalenderen hos Det fynske madhus.
Copy link address
Louise Holmgaard Nielsen lonie@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
- Det hele er sat i stand for at sætte mit præg på stedet. Jeg skulle bevise over for mig selv, at jeg kunne, fortæller Thomas Munk, som på sit fjerde år på Aulbjerghus uden underskud selv føler han har bevist, hvad han skulle. Stedet emmer af historie i alt fra jagttrofæer på væggene fra tidligere gæster til Thomas Munks farmors gamle juleplatter. Foto: Søren Gylling -
Thomas Munk har både frokostordning og selskaber både i og udenfor huset. Det er en blanding af alle disse elementer, der har gjort, at Thomas Munk er kommet igennem coronakrisen uden økonomiske problemer. Han har også arbejde og en næsten fyldt kalender de næste otte måneder. Foto: Søren Gylling -
Aulbjerghus blev totalt renoveret i 2016, men Thomas Munk har stadig forsøgt at bevare den gamle atmosfære fra synlige bjælker til åben pejs. Foto: Søren Gylling -
Thomas Munk driver Aulbjerghus sammen med sin kone, Laial Munk, som også har Det fynske kagehus. Herudover har han de to fastansatte. Her er det souschefen Brian Nielsen. Foto: Søren Gylling -
Der kan være 64 gæster i selskabslokalerne, som har adgang til en terrasse og et stort grønt areal rundt om huset. Udenfor kan der blive slået et telt op, hvor der er plads til 150 personer. Aulbjerghus er dog mest kendt for det intime og hyggelige, og Thomas Munk slår også på at holde intime julefrokoster i den nærmeste fremtid. Foto: Søren Gylling