Annonce
Melfar Posten

Trænerkursus manglede spillere: Busfuld med spillere samlet på få timer

Morgenfriske håndboldspillere på vej med afgang fra Ejbyhallen fredag morgen. Målet var Hellebjerg Idrætsefterskole. Foto: Privat
Annonce

Middelfart: Der blev rykket hurtigt som i et kontraløb, da et trænerkursus for håndboldledere ved Juelsminde pludselig kunne se, at der manglede "medier" - altså spillere til at udføre de øvelser, som trænerne sætter igang. Coronaregler gjorde nemlig, at det ikke var muligt for Idrætsefterskolen Hellebjerg at tilbyde spillerne overnatning.

Middelfart Håndboldklub havde i forvejen seks trænere tilmeldt kurset, og på blot få timer lykkedes det - via samarbejdspartnere - klubben at samle en hel busfuld spillere, der tidligt fredag morgen kunne sendes afsted mod Juelsminde for at vende trætte, men håndboldglade tilbage sent om aftenen.

- Vi blev kontaktet af KFUM Idræt lørdag aften og søndag formiddag var projektet en realitet, fortæller en stolt Jesper Boesen Thomsen fra Middelfart Håndboldklub.

Det var Spar Nord-fonden, der hurtigt tog affære og sørgede for bussen til de mange håndboldspillere, så kurset kunne gennemføres.

Annonce

Spillere med fra flere klubber

- Det er et initiativ der er blevet rejst, finansieret og realiseret på ganske få dage, og det rækker ud over foreningens egne spillere, så denne gang nyder flere klubber og alle KFUM´s kursister godt af ungdomsleder-perspektivet i Middelfart HK, forklarer Jesper Boesen Thomsen, der har samlet spillerne ind fra flere af kommunens klubber.
- Hvis vi gerne vil have unge til at engagere sig i foreningslivet, hvis vi gerne vil have dynamiske miljøer og hvis vi gerne vil have fornyelse, så skal vi satse på de unge.
Det betyder, at vi skal prioritere de unges uddannelse, ansvar og plads til at afprøve sig selv af, siger han.
#Projektnextgen arbejder med udgangspunkt i projektets motto: ”Ungdommen tilbage i foreningen - Foreningen tilbage i ungdommen”

- Og vi kan i Middelfart Håndboldklub bekræfte at det på alle måder kan betale sig at prioritere de unge lederaspiranter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Gå dig glad om torsdagen

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce