Annonce
Melfar Posten

Tre gode service-råd fra en vinder af Byens Bedste

Bro Gårdbutik, vinder Byens Bedste 2020
Vinderen af Byens Bedste Mode og Shopping Ulla Lindholm giver med afsæt i sin egen forretning tre gode råd til, når man skal drive en forretning.
Annonce

Bro: Uanset om du mangler råd til, hvordan du skal håndtere din butik, eller du bare undrer dig over, hvordan Ulla Lindholm passer sin gårdbutik i Bro, kan du læse Ulla Lindholms tre råd til, hvordan man kan styre sin butik.

Ulla Lindholm påpeger dog, at rådene ikke skal virke fordømmende eller anklagende overfor andre butikker.

1 Sortér ud i det, du sælger

- I stedet for at have tusindvis af forskellige ting, som er købt billigt fra Kina, så vælg nogle få ting, som er af god kvalitet og produceret ordentligt. Det kan godt være, at varen så bliver lidt dyrere, men så kan man også stå inde for det, man sælger, fortæller Ulla Lindholm.

2 Vær tålmodig

- Nogle gange vil man gerne fare derud af og købe alt muligt for at appellere til en masse kunder. Men tag en dyb vejrtrækning. Hvis du har et godt koncept, så skal det nok lykkedes, siger ejeren af Bro Gårdbutik

3 Opbyg en relation til kunderne

- Undgå at se dine kunder som anonyme forbrugere, som bare skal smide penge i din forretning. Snak med dem og lær' dem at kende, så de føler sig set og taget godt imod. Det virker måske banalt, men det gør en forskel for kunderne. Når der er opbygget en relation, kommer kunder med mange gode råd, fif og opfordringer til varer, man kan få ind i butikken, forklarer Ulla Lindholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Forkert navn på skribenten

Melfar Posten

Hvad må man samle i skoven?

Melfar Posten

Viby Kirke og hvad deraf fulgte

Annonce