Annonce
Melfar Posten

Udskiftning på chefgangen: Middelfart Kommune på jagt efter ny senior-chef

Middelfart Kommune er gået på jagt efter senior- og velfærdschef Kitt Lysén Pedersens efterfølger, som fratræder jobbet 1. juni til fordel for en stilling i Faaborg-Midtfyn Kommune. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Søger du jobbet, skal du være forberedt på et område, hvor antallet af borgere bare vokser og vokser.
Annonce

Nordvestfyn: Man skal have en god portion både mod og vilje til fornyelse, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at komme i betragtning til det job, som Middelfart Kommune tidligere på ugen slog op.

Kommunen er nemlig på jagt efter en ny senior- og velfærdschef, da den snart forhenværende chef, Kitt Lysén Pedersen, har fået job i Faaborg-Midtfyn Kommune per 1. juni.

Ifølge jobopslaget skal man som ansøger blandt andet være både resultatorienteret og have modet til at sætte retningen for senior- og velfærdsområdet i en kommune, hvor borgerne har høje forventninger til både standarder, fleksibilitet, teknologi og individuelle løsninger.

Det bliver den nye social- og sundhedsdirektør Irene Ravn Rossavik, der får ansvaret for at finde den kandidat, som ifølge jobopslaget kan rykke senior- og velfærdsområdet ud i overhalingsbanen.

Irene Ravn Rossavik håber, at en ny senior- og velfærdschef kan tiltræde 1. august, og den kommende chef kan se frem til en grundløn på mellem 600 og 700.000 kroner plus pension.

Annonce

Midlertidig chef fundet

Den kommende senior- og velfærdschef får blandt ansvaret for kommunens syv plejehjem, dagcentrene og for hjemmeplejen. Samtidig skal vedkommende forberede sig på et område, som vokser og vokser i takt med antallet af ældre borgere i kommunen stiger.

Der er ansøgningsfrist 12. juni, hvorefter to samtalerunder følger for de udvalgte kandidater.

Den kommende senior- og velfærdschef bliver en del af en chefgruppe, som også består af den nyansatte social- og sundhedsdirektør Irene Ravn Rossavik, sundhedschef Jeanette Rokbøl, social- og velfærdschef Lene Chortsen Isak og afdelingslederen for Strategi og Udvikling, Mathias Hornbæk.

Indtil den rette kandidat er fundet, varetager sundhedschef Jeanette Rokbøl jobbet som senior- og velfærdschef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce