Annonce
Melfar Posten

Ulrik Knudsen kan blive årets frivillige idrætsleder på Fyn

Ulrik Knudsen blev hædret på Middelfart Rådhus i november. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Annonce

Middelfart: Ulrik Knudsen fra Nørre Aaby Brydeklub er nomineret til prisen som Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn ved årets sportsuge.

Ulrik Knudsen har været frivillig i klubben i 30 år og har engageret sig som både træner og arrangementsansvarlig. Hans baggrund inden for judoverdenen har været til stor gavn for hans trænerkarriere i brydeklubben, og han står altid til rådighed ved træningsaftener og sågar weekendstævner, lyder det i en pressemeddelelse.

Ulrik Knudsen har en helt særlig social og udadvendt indstilling som gør, at der uden ham ikke var nogen brydeklub i Nørre Aaby, lyder det ligeså.

Han blev kåret som Årets Frivillige Idrætsleder i Middelfart Kommune i november.

Fynske Bank Sportslørdag, hvor prisen normalt vil blive overrakt, er i år omdannet til et virtuelt og online format, som går under navnet Fynske Bank Sportsugen.

Fra den 18.-24. januar 2021 vil der blive sat fokus på at hylde, fejre og kåre det fynske idrætsliv, de frivillige og stjernerne.

Vinderen af prisen Årets Frivillige Idrætsleder bliver afsløret ved en online kåring den 20. januar, hvor nysgerrige og interesserede kan følge med hjemme fra sofaen via Facebook.

Vinderen modtager en SEJR-statuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce