Annonce
Melfar Posten

Ungdomsskole aflyser musical: - Det er endnu en våd klud i hovedet på de unge

Middelfart Ungdomsskole må for første gang i 31 år aflyse den årlige musical. Arkivfoto

Middelfart: Middelfart Ungdomsskole har hvert år i 31 år opsat en musical, men det kommer ikke til at ske i 2021.

Ungdomsskolen meddeler, at årets udgave af musicalen, der skulle have løbet af stablen fra 11. til 14. marts, nu er aflyst.

Det skyldes, at de medvirkende grundet restriktionerne på grund af covid-19 ikke har mulighed for at mødes og øve og i det hele taget forberede forestillingen.

Anders Bo Thorsted, produktionsleder i musicalen, er trist over, at folk ikke får musicalen at se, men det største tab ligger i hans øjne blandt de cirka 40 unge, der skulle have medvirket.

- Det er ikke, fordi de ikke kommer videre på den anden side - det er heller ikke sådan, at vi ikke kommer videre, for vi laver musical igen næste år - men for de unge er det endnu en våd klud i hovedet, siger han.

Annonce

Svær tid for unge

Anders Bo Thorsted fortæller, at musicalen har tradition for at knytte mange venskaber. Selv er en stor del af hans venner nogle, han har mødt gennem musicalen. Det var også her, han mødte sin kone i sin tid.


Når folk diskuterer ungdommen, og om det er mere synd for dem, eller om det bare er det samme (som for andre aldersgrupper, red.). Nej, gu fanden er det mere synd for ungdommen, når vi aflyser noget for dem.

Anders Bo Thorsted, Middelfart Ungdomsskole


Derfor er det et særligt stort tab for de unge i denne tid, hvor de i forvejen ikke kan gå i skole og møde deres venner og dermed går glip af vigtige dele af deres ungdomsliv, mener produktionslederen.

- Når folk diskuterer ungdommen, og om det er mere synd for dem, eller om det bare er det samme (som for andre aldersgrupper, red.). Nej, gu fanden er det mere synd for ungdommen, når vi aflyser noget for dem, siger han.

- Der er nogle unge her - og det er jo ikke mere synd for dem, end det er for dem, der ikke kan spille fodbold eller andet - hvor det her musical og det at lave musik sammen er det, de spejler sig i og der, de knytter venskaber for livet, siger Anders Bo Thorsted.

Årets forestilling havde titlen 'Be-Bop-A-Lula'. De medvirkende nåede aldrig at mødes, da den første mødegang gennem efteråret blev skubbet flere gange grundet restriktioner. Det var forventet, at i omegnen af 2.000 mennesker skulle overvære forestillingen i marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce