Annonce
Melfar Posten

Vær med til fællessang - live fra byrådssalen

Arkivfoto: Middelfart Musikskole

Nordvestfyn: I over et år har ungdommen i Middelfart Kommune levet i en boble, der har været alt andet end sjov. Og selvom foråret er på vej, og det danske samfund så småt er i gang med en forsigtig genåbning, så kan vejen tilbage til en normal og sjovere hverdag stadig føles lang, lyder det i en pressemeddelelse.

Men det har tre unge mennesker, Linus Paulsen, Jeppe Søgaard og Jonas Hinke Lundberg, fra Ungdomshuset Walker tænkt sig at gøre noget ved. Så 1. april forvandler de byrådssalen på Middelfart Rådhus til 'et studie', hvorfra de vil livestreame ‘Fællessang i boblen’, hvor de tre unge samt gæstesolister synger og spiller, mens der synges med hjemme fra stuerne.

‘Fællessang i boblen’, der også vil indeholde public service og give aways, afholdes den 1. april fra klokken 19.30 til 21 og vil blive livestreamet via Middelfart Kommunes Facebook-side.

Det er gratis for alle, hvad end man er ung eller gammel, at deltage i fællessangen, ligesom sangteksternes kvit og frit kan downloades via www.middelfart.dk/boblen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce