Annonce
Melfar Posten

Vagn gør gavn - 70 år og i topform

Vagn Ove Hansen er et kendt ansigt i Middelfart, og den 11. oktober runder han 70 år. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Nu er Vagn Ove Hansen ikke indianer, men havde han været det, havde han været høvding. Mangeårig ven af manden på scenen til årets rockbrag under broen, Jens Sørensen, tegner her et ærligt og kærligt portræt af sin ven, der fylder 70 år den 11. oktober.
Annonce

Middelfart: Vagn Ove Hansen fylder ikke bare 70 år - "Vagn fylder meget".

Vagn er en rigtig storyteller. Han elsker at iscenesætte og gør det med højt humør, slagkraftigt og med en høj og markant stemmeføring.

Havde han levet blandt indianere, havde han udfyldt rollen som høvding.

I mange år udfyldte Vagn Ove rollen som daglig leder i børnehaven på Merianvej. Han blev ansat til Merianvej 1.12.1981, hvorefter han købte ind og åbnede dørene 4.1 1982.

Han titulerede sig fra dag ét som “fritidspædagog”. Ude på Merianvej blev ungerne hver dag mødt af en glad, energisk, kreativ og sprudlende "frikadelletyv"; Vagn - et menneske, som satte børnene først - et "tordenvejr" af den gode slags.

Når vi i vennekredsen i dag er med ham i bybilledet, sker det ofte, at de unge mennesker kommer hen for at hilse på Vagn. Det bekræftet blot de indtryk, som han har gjort på dem tidligere i livet. De glemmer ham aldrig og bærer ham videre med sig.

I det meget åbne hjem - privaten ude på Svinget - pusler han om sin kone Conni, som er et ligeså energisk kraftfelt som Vagn. Der er gang i butikken, når de to slår sig løs.

Et samspil, der både svinger og klinger, ligesom de indbyrdes drillerier fyger frem og tilbage.

Jo, på Svinget svinger det. Børnene Trine og Anders ligner Vagn. De har begge talegaverne i orden, ligesom Vagns igangsætter-gen tydeligt er blevet indtatoveret hos dem begge.

Når ikke børn og børnebørn (fem herlige) fylder, fylder Vagn tiden ud med en tur med Conni til hyblen i Almunecar i Spanien (hvor han går omkring med sin stråhat), cykling, kæmpearbejdet med Rock Under Broen (hvor han i årevis har ydet en uvurderlig indsats), fodboldspeaker-tjansen i utallige år i hans fodbold-hjerteklub MG&BK, tennis, medlemskab af "Den Hemmelige Klub" og ikke mindst hans engagement med de gamle venner, hvor han blandt andet underholder rundt omkring på plejehjemmene i det ganske land.

Her er han med til at kalde gyldne ungdomsminder frem i det ældre publikum. Det er så givende og virkefyldt, at han med garanti er sikret en plejehjemsplads, hvor end han senere i livet måtte ønske den.

Vagn Ove runder 70 i topform. Han holder sig godt. Han holder sig ung.

"Barnet lever stadig godt i ham".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Forfatteraften med Iben Mondrup

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce