Annonce
Melfar Posten

Vi tager på tur i juni - men hvor skal vi sidde?

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I de senere år er vi på redaktionen kommet langt mere væk fra computerne og ud til de mange lokalområder, virksomheder, butikker, natursteder, foreninger og inspirerende mennesker, som vi gerne vil skrive om.

Det er vi især, fordi vi har valgt mindst en gang hvert halve år at tage nogle uger ud af kalenderen for at sætte os hele dage forskellige steder på Nordvestfyn og producere vores aviser derfra. Allerhelst 10 nye steder på 10 dage.

Det har givet ekstremt mange sjove og lærerige oplevelser. Jeg glemmer for eksempel ikke, da vi i begyndelsen af september 2020 besøgte Gamborg og ikke kun blev mødt af repræsentanter fra samtlige af byens meget aktive foreninger, men også af et rejst Dannebrog ved byporten.

Annonce

Eller dengang vi var med til spisning og sang i Husby Forsamlingshus, hvor vi i samme omgang fik lov til at smage på et af de fællesskaber, som står rigtig stærkt i Middelfart Kommune.

Faktisk er det især de arrangementer, som vi har holdt eller er kommet indenfor til, som står stærkt i min hukommelse. Og de besøg, vi har haft undervejs med tips om en god historie eller blot med ønsket om at hilse på. For de har handlet om det direkte møde med vores læsere og det, der betyder noget for jer.


Måske er der en spændende virksomhed, vi ikke har fået besøgt, en ny butik, der har plads til os, eller en forening, der laver noget sjovt, vi burde kigge nærmere på. Alt er muligt, hvis blot du giver os en hånd med idéerne.

Sofie Ejlskov Hugger, lokalredaktør


Desværre har coronapandemien og forsamlingsloftet sat en kæp i hjulet for mange af vores planer om at være i nær kontakt med læserne. Det er brandærgerligt, og vi kan mærke, at vi mangler det. Derfor skal vi selvfølgelig også på en ny tur, nu hvor det lysner, og vi kan mødes flere igen.

Det sker i uge 23 og 24, den 7.-11. og 14.-18. juni. Nogle af planerne er allerede i støbeskeen, og jeg kan godt afsløre, at vi regner med, at der i hvert fald kommer en del om naturen og om butikslivet på plakaten. Vi håber også, at en vis aflyst festival under broen, et par kendte drenge fra et nyligt tv-program og måske en nyistandsat stationsbygning kan blive omdrejningspunkt for et par af dagene. Men intet er lagt fast endnu.

Bjarne Larsen er formand for Gamborg Kultur- og Friluftshus, hvor han lægger mange timer sammen med resten af foreningen for at passe huset. Han var med, da redaktionen arbejdede fra Gamborg sidste år. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

Allerførst vil vi nemlig gerne høre, om du, kære læser, har et godt forslag til et sted, vi bør sidde og skrive fra. Som udgangspunkt kan det være hvor som helst, så længe der er mulighed for, at andre læsere kan komme forbi - og der naturligvis er de vigtigste fornødenheder såsom internet.

Måske er der en spændende virksomhed, vi ikke har fået besøgt, en ny butik, der har plads til os, eller en forening, der laver noget sjovt, vi burde kigge nærmere på. Alt er muligt, hvis blot du giver os en hånd med idéerne.

Send meget gerne en mail til soehu@fyens.dk, ring på 65 45 56 99 - eller kom ind forbi os i lokalerne på Brovejen, hvor døren altid står åben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce