Annonce
Melfar Posten

Viktor og Victor: Forældre [i underhylere] har ikke styr på en skid

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) er rykket ind på Kulturøen i Middelfart - og der skal man være stille. Privatfoto.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: - Jeg bliver megaked af det, og vi er simpelthen nødt til at slutte nu.

Sådan lyder det med et smil i stemmen fra Viktor Lindegaard i denne uges udgave af podcasten Ugen med Viktor og Victor, der er rykket ind på Kulturøen i Middelfart.

Ugens episode handler blandt meget andet om den lokale borgmester til Folkemødet på Bornholm, anmeldelser af Rock Under Broen, grundlovsfest i Nørre Aaby og ikke mindst trælse forældre i underhylere i stuen. Hør det og meget mere i ugens podcast.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce