Annonce
Melfar Posten

Vil du have besøg af avisen?

Annonce

Kære læser

Så er det blevet tirsdag, og selv om jeg er klar over, at en del først får avisen i postkassen onsdag, så vover jeg alligevel at nævne et arrangement, som jeg glæder mig til at skulle deltage i senere i dag.

Det har været solidt foromtalt, så muligheden for at være med skulle være nået ud til mange.

Vi giver nemlig tilflyttere til kommunen en "Varm velkomst" på redaktionen i Havnegade, når vi inviterer til et møde, hvor vi dels fortæller lidt om, hvordan vi gerne vil lave avis for alle, der bor i Middelfart Kommune eller har veneration for stedet, men - vigtigst af alt - forhåbentlig får nogle bud på, hvad man som "ny middelfarter" gerne vil have os til at skrive om, kigge på, tage ud til.

Kontakten til vores brugere og læsere forandres i disse år, fordi vi forandrer den.

Envejs-kommunikationen forvandles til dialog, og vi strækker os langt for at række ud og fange de input, idéer og tørre tæsk, der hænger i luften. Fordi vi gerne vil gøre Middelfart Kommune til et bedre sted at leve og bo.

Lige om lidt er vi på "landevejen" igen, når vi tager på den efterhånden traditionsrige 10-10-tour.

De første to uger af december rykker vi hele redaktionen 10 forskellige steder hen på 10 dage for at lave avis. Og for at få snakket med så mange læsere som muligt.

Skal vi på besøg hos dig?

Vi vil gerne sammensætte en tur, hvor vi rammer virksomheder, foreninger, landsbyer og hvad man ellers kan komme i tanker om. Det er lige nu, vi planlægger, så hvis du har lyst til enten at huse os en dag - eller bare gerne vil have besøg af en journalist i en time, fordi du har en god historie at fortælle, så giv os et praj hurtigst muligt.

Skriv gerne direkte til mig på jab@fyens.dk.

Noget af det, jeg er særligt optaget af i øjeblikket, er til dels rettet indad. Hvert halve år modtager vi Gallups læsertal for ugeaviserne, og jeg skal være ærlig og sige, at jeg havde visse forventninger til netop tallene fra første halvår af 2019, fordi vi op til den periode har - synes vi selv - forbedret vores kerneprodukt Melfarposten.

Der er kommet en Melfar Rundt-sektion med alle de historier, vi skriver fra områderne uden for Middelfart og Strib. Vi har arbejder solidt på at tiltrække trafik til melfarposten.dk, og vi har i det hele taget været en del mere synlige - blandt andet med de ovennævnte 10-10-tours.

Desværre viser tallene, at vi er gået en smule tilbage. 2 procent for at være helt præcis.

Derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi hører dit bud på, hvad en god lokal avis skal indeholde for at fastholde relevansen i din hverdag. Og det er noget af det, jeg håber, vi kan vende, når vi tager på tur i december.

Eller når som helst, du i øvrigt har noget på hjerte.

Jeg håber, vi ses derude.

God læselyst.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce