Annonce
Melfar Posten

Vinderne af græskarkonkurrence i Brenderup blev fundet

Græskarkonkurrencen i Brenderup fandt sine vindere. Til venstre er Albertes græskar, i midten er Annas græskar, og til højre er Majas. Privatfotos.
Annonce

Brenderup: I løbet af efterårsferien blev fantasien sluppet løs, da Brenderup Lokaludvalg afholdt græskarkonkurrence i forbindelse med halloween.

Traditionen var ny - konceptet simpelt. Lav dit eget halloween-græskar og stil det frem i hytterne foran Fakta, der til lejligheden var indrettet med halm og pynt, og deltag i konkurrencen om biografbilletter med det hele.

De biografbilletter var der i løbet af ugen flere, der gerne ville have nallerne i. De første græskar dukkede hurtigt op, og til sidst var der en hel lille udstilling.

Fredag bedømte en repræsentant fra Dagli' Brugsen og en repræsentant fra Fakta de udstillede græskar-kreationer, og tre vindere blev fundet. Anna vandt den mest uhyggelige, Alberte vandt den sjoveste, og Maja vandt den mest kreative.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Forkert navn på skribenten

Melfar Posten

Hvad må man samle i skoven?

Melfar Posten

Viby Kirke og hvad deraf fulgte

Melfar Posten

Forældreorganisation hylder børneområdet i Facebook-konkurrence: - De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap

Annonce