Annonce
Melfar Posten

Zirkus Nemo på vej til Middelfart

Smadremanden er ubehøvlet, men har en stor fanskare, så han er med igen på sommerens turné. PR-foto

Kaptajn Østergaard har sat alle sejl ind på at få det middelfartske publikum til at overgive sig betingelsesløst.

Annonce

Middelfart: Cirkusdirektør Søren Østergaard byder i år på et væld af verdensklasseartister, en kaskade af kiksede karakterer og dyngevis af diminutive dyr i Danmarks eneste cirkus for voksne. Det hele kan opleves på Lillebæltshalvøen i perioden 3. - 7. juli. Zirkus Nemo 2018 har sat kursen mod Middelfart med lasten fuld af femstjernede anmeldelser - og nu sætter Kaptajn Østergaard alle sejl ind på også at få det middelfartske publikum til at overgive sig betingelsesløst. Slagplanen er som følger:

- Først og fremmest vil nogle af verdens bedste artister forføre jer med deres optræden. Det drejer sig om den fantastiske fransk-cubanske håndstandsduo Duo Solys, verdens absolut hurtigste jonglør Mario Berousek, hulahopringenes underskønne herskerinde Geraldine Philadelphia samt den rablende russiske rullehjulsartist Konstantin Mouraviev. Det er oven i købet lykkedes mig at få fat på den stærkt eftertragtede og dejligt dekadente dukkeførerduo Cabaret Decadanse, fortæller cirkusdirektøren.

Annonce

Elskede figurer

Næste del af planen går på at afvæbne publikum med alle de kendte og elskede figurer: Bager Jørgen, Kim Tim, Marianne, Lesley Boye Møller, Baglænsmanden og ikke mindst Smadremanden, som Søren Østergaard ellers personligt ikke er så meget for: - Men jeg er blevet nødt til at give urimeligt meget plads til det usoignerede og ubehøvlede krapyl, fordi han åbenbart har en ubegribeligt stor fanskare, der har krævet at se mere til ham i år, siger cirkusdirektøren, der dog afslører, at netop Smadremanden gav ham ideen til den tredje og afgørende del af årets slagplan.

- Populariteten steg ham så meget til hovedet, at han insisterede på at tage sin utålelige smadrehund Pløk med i manegen. Men det fik mig til at tænke på, at vi selvfølgelig skulle have en masse dyr med. Alle folk elsker dyr. Så vi giver både Hindsgavl Dyrehave og Lillebælts lystfiskerparadis kamp til stregen med alle tiders imponerende fisk, gæs og rotter. Og måske en lillebitte hest, slutter han med et snedigt smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce