Annoncørbetalt indhold

Nem mad på en sommerdag

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hungry.dk

Så snart sommervarmen rammer Danmark, så har de fleste bestemt ikke lyst til at stå indenfor i køkkenet og lave mad. Det er ikke kun varmt at stå derinde, men det er også en plage at skulle bevæge sig væk fra solen, selv hvis det kun er i 30 minutter. Der findes heldigvis nogle nemmere og bedre alternativer, så du ikke skal bruge så meget tid væk fra solen.


Den klassiske sommerret 

Den helt klassiske sommerret er naturligvis en kartoffelsalat, grillpølser og en god sommersalat. Det elsker de fleste, og det kræver ofte ikke særligt meget af dig. Du kan faktisk tage den helt nemme løsning og købe både kartoffelsalat og salaten færdiglavet i supermarkedet, så du ikke skal bruge tid på det.

Du kan i stedet for bruge tiden på at grille pølserne i solen, da du kun skal ind i køkkenet for at hente service og måske lidt fra køleskabet. Det giver dig nemlig en fin mulighed for at flytte den begrænsede madlavning med udenfor.


Flyt madlavningen udenfor  

En anden rigtig fin løsning er også, at du kan flytte madlavningen ud af køkkenet og ud i solen. Du kan sagtens stå og skære dine grøntsager eller marinere dit kød udenfor på et havebord.

Det kræver nemlig ikke mange minutter at hente ingredienserne i køkkenet, og så har du et udekøkken. Så behøver du nemlig heller ikke at lade din fantasi blive begrænset af supermarkedets kølediske, hvis du elsker at lave din egen mad fra bunden.

Man skal nemlig huske på, at man kan lave en del mere på en grill end blot grillpølser.


Den helt nemme løsning 

Det kan også være, at sommerens dyrebare solstråler giver anledning til lidt ekstra selvforkælelse og derfor også muligheden for at springe madlavningen helt over. Du kan derfor også vælge at bestille maden udefra, så du slipper for alt det hårde arbejde.

Du kan endda også få det leveret lige til din dør, hvis du hellere vil nyde solen på terrassen eller altanen. Hungry i Odense kan nemlig levere præcis den mad, som netop du gerne vil have.

Så skal du heller ikke bruge al din tid på at stå i supermarkedet og vurdere, hvad du gerne vil have den dag. Du kan i stedet for bestille en pizza, en burger eller måske en god kebab, og så er der rigtig dømt sommer og hygge. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit