Annonce
Midtfyns Posten

Åbne haver på Midtfyn

Man kan se blomster i fuldt flor, når der er åben have to steder på Midtfyn søndag den 28. juni. Privatfoto
Annonce

Midtfyn: Man kan besøge to interessante haver i Årslev og Nr. Søby søndag den 28. juni, hvor haveejerne åbner lågerne for gæster.

Inges have, der ligger på Kildegårdsvej 36 i Årslev, er en stor grund delt op i forskellige haverum samt en lille skov med bl.a forskellige valdnøddetræer. Der er den gamle have, hvor en stor bøgestub er lavet til fuglebad, og et stort drivhus hvor der opformeres planter. Desuden er der køkkenhave og frugthave.

Af planter kan nævnes mange bregner og hosta og blomstrende buske f.eks. virburnum, kanelbuske og korneller. I værkstedet laves kranse og kugler af afklip fra haven.

Inges have er åben fra klokken 11-17.

Man kan få en haveoplevelse i Årslev og Nr. Søby søndag den 28. juni. Privatfoto

Den anden have, der ligger på Radbyvej 24 i Nr. Søby, er en stor gammel landbohave, der er opbygget gennem de seneste 30 år. Her er især mange stauder, der er roser og en del sjældne træer, bl.a kejser-eg og ægte tulipantræ. Op til haven ligger en 10 tønder land stor skov. Denne have er åben fra klokken 10-17.

I begge haver er der plantesalg af havens overskud.

På grund af covid-19 serveres der ikke kaffe i år, men man er meget velkommen til selv at tage kaffe med. I begge haver er der mange hyggelige kroge, hvor man kan nyde den medbragte kaffekurv.

Der er åben have to steder i Årslev og Nr. Søby søndag den 28. juni. Privatfoto

Entréen er 20 kr. i hver have.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce