Annonce
Midtfyns Posten

Årslev Fitness fejrer 10 års fødselsdag med nye maskiner og ny sauna

På billedet ses cirkeltræningsinstruktør Catrine i gang med at undervise et morgenhold. PR-foto

- Træn alle muskelgrupper på 25 minutter. Så har du nået din daglige motion, som eksperterne tilråder, lyder det fra centret.

Annonce

Årslev: Årslev Fitness fejrer 10 års fødselsdag med indkøb af nye cirkeltræningsmaskiner samt en infrarød sauna.

- Vi ser en efterspørgsel på cirkeltræningsområdet og har derfor lyttet til vores medlemmer. Vi har indkøbt otte nye maskiner, som nu danner rammen omkring cirkeltrænings-konceptet. Her kan man træne alle muskelgrupper på 25 minutter. Så har du nået din daglige motion, som eksperterne tilråder, fortæller Henrik Ærboe, ejer af Årslev Fitness.

Han tilføjer:

- Cirkeltræning vil komme på vores holdkort med en instruktør tilknyttet, men maskinerne kan også benyttes uden for holdtider, da en stor lysstander i midten hjælper dig med at fortælle, hvornår du skal videre til den næste maskine.

Årslev Fitness fejrer 10 års fødselsdag med indkøb af nye maskiner og desuden en infrarød sauna. PR-foto
Annonce

Team4all i fitnesscentret

I Årslev Fitness finder man også Team4all, en privat virksomhed, der er etableret i 2015.

- Vi holder til i Årslev Fitness, hvor vi har indgået et samarbejde med Henrik Ærboe. Her har du mulighed for at finde os og få et fysisk træningsforløb, lyder det fra virksomheden.

Team4all tilbyder kostplanlægning/kostplan, træningsprogram, massage og fælles træning. Derudover får alle medlemmer deres private blog, hvor der er mulighed for at have en online chat med os hele ugen igennem, lyder det fra virksomheden.

- Vi har fokus på at hjælpe dig med at få en sund og god livsstil. Vi er specialister i at guide dig igennem din træning og sørge for en kostplan, der virker for dig. Vi har hjulpet over 1.000 medlemmer med vægttab, hjælp mod spiseforstyrrelser, genoptræning efter barsel eller træningsskader samt hjulpet flere til fitnesskonkurrencer, hvor 21 medaljer er hentet hjem ud af 25 mulige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce