Annonce
Midtfyns Posten

Årslev Net lægger vægt på nærhed

I Årslev Nets dækningsområde er der ca. 4000 husstande, der har mulighed for højhastigheds-internet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den lokale antenneforening, også kaldet Årslev Net, vil gerne binde lokalomådet sammen.
Annonce

Årslev: Som lokal antenneforening, der leverer tv-kanaler, højhastigheds-internet og telefoni, handler det om tilfredse medlemmer, oplyser Årslev Net. - Målet er klart, at vi medlemmer skal have en god oplevelse, når foreningen kontaktes, uanset hvad, siger formand for Årslev Net, Per-Ole Jensen, i en pressemeddelelse.

Administrative og tekniske spørgsmål og udfordringer, herunder pakkeskift, flytning eller spørgsmål til faktura, skal løses til fuld tilfredshed.

- Det kan være, at brugeren oplever fejl på et signal ind til huset. Så er vores mål en hurtig og kvalificeret opgaveløsning, så medlemmet får så kort "nedetid" som overhovedet muligt. Vi ønsker at servicere tilfredse medlemmer, og det ønsker vi at profilere, siger forretningsfører Flemming Christensen i en pressemeddelelse.

Netop nu opleves en stor efterspørgsel på højhastigheds-internet, og det kan den lokale antenneforening også tilbyde.

Annonce

Nye teknikhuse

Alle indtægterne i Årslev Net bliver i stor udstrækning brugt til højere hastigheder, større kapacitet, driftsstabilitet både internt og eksternt.

Årslev Net har desuden investeret i nye teknikhuse de senere år.

- Vi er derfor klædt godt på med hensyn til fremtiden med super moderne teknikhuse med bl.a. endnu mere fiber. Teknikhusene er placeret lokalt i de større områder som Ferritslev, Rolfsted, Sdr. Nærå, Årslev, Nr. Lyndelse og Nr. Søby, siger formand Per Ole Jensen.

Der anvendes også en del midler til udvidelse af Årslev Net til nye områder inden for foreningens dækningsområde.

Desuden forberedes allerede nu næste teknologiskift til ny standard for endnu større netkapacitet. Som medlem af Årslev Net har man mulighed for at vælge imellem ca. 100 tv-kanaler, ip-telefoni, internet med op til 500 Mbit og diverse streaming-tjenester. Alle, der bor i Årslev Nets dækningsområde, får leveret det samme signal, uanset om det er via fiber eller antenne-kabeltilslutning.

- Håbet er naturligvis, at endnu flere lokale borgere vil gøre gavn af de gode tilbud til lokalområdet, således vi kan sikre den fortsatte udbygning og vedligehold af infrastrukturen omkring tv og internet lokalt, som er så vigtig for at binde lokalsamfundet sammen, siger formand Per-Ole Jensen.

www.årslevnet.dk kan man læse om bredbånd og tv-pakker og muligheder for at blive medlem af den lokale antenneforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce