Annonce
Midtfyns Posten

10 gode argumenter fra læserne: Derfor handler de lokalt i Ringe

Boost din by-kampagnen kulminerede palmesøndag med lodtrækningen af gavekort til en værdi af i alt 31.500 kr. Midtfyns-redaktør Ane Johansen og Jonas Jakobsen, formand for Ringe Handelsstandsforening, hælder her nogle af de tusindvis af lodder ned i den store lodtrækningskasse. I alt var der omkring 150.000 lodder i den store kasse. Foto: Hardy Hounsgaard
En række midtfynske borgere har en stribe gode argumenter for at handle lokalt.

Ringe: Der var mange gode argumenter fra folk, der i forbindelse med livesendingen palmesøndag på fyens.dk indsendte deres bud på, hvorfor de handler lokalt. Udsendelsen var kulminationen på Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag.

Vi takker for de mange henvendelser og bringer her 10 af læsernes begrundelser for at handle lokalt.

De tre førstnævnte personer herunder vandt hver en ekstrapræmie i form af et gavekort på 500 kroner.

1 Lene Sørensen, Ringe

Jeg synes, det er hyggeligt at handle i Ringe, og det er nemt. Der er mange forskellige butikker, så der er et godt udvalg.

Personalet i butikkerne er virkelig hjælpsomme og gode til at skaffe det hjem, som de ikke lige har på hylderne. Jeg handler lokalt, så vi kan fortsætte med det gode udvalg i butikkerne i Ringe.

2 Katrine Aaskov Sørensen, Espe

Jeg handler lokalt, fordi jeg synes, det er rart at kunne få så mange ting som overhovedet muligt inden for kort kørselsafstand.

Jeg kan lide de mindre butikker, hvor man genkender ekspedienten og derved får en anden relation, som gør det trygt at handle. Fx briller, apotek, Imerco og lignende.

3 Cathja Larsen, Ringe

Jeg handler specielt i Brugsen, Fakta og Bog & Idé, da de altid har, hvad man lige står og mangler, og hvis ikke så er de så søde og rare til at få det bestilt hjem eller hjælpe med at henvise, hvortil man ellers kan få det.

Jeg har boet i Ringe i 12 år og vil absolut ikke flytte herfra, så længe vi har så mange lækre butikker i byen, og vi kan altid handle det meste lokalt.

Vi har meget mere at byde på end mange andre byer med vores størrelse, og det skal vi være stolte af, derfor lægger jeg 80 procent af mine penge i byen. Synes også vi skal huske at holde sammen i denne tid og blive ved med at handle lokalt, selvom der ikke lige er en konkurrence tilknyttet shoppeturen.

4 Hans Henrik Pedersen, Ringe

Byen bugner af gode forretninger med super kompetent og veloplagt betjening. Det er her, vi bor og lever et godt liv med det rige foreningsliv og det brede handelstilbud.

5 Annette Kronborg, Ringe

Jeg handler lokalt på grund af den fantastiske service i byens butikker. Der er da heller ikke noget bedre end at kunne se og mærke varerne og blive vejledt, før man køber dem.

6 Grethe Nilsson, Ringe

Jeg handler lokalt på grund af den udsøgte service i alle forretningerne.

7 Karsten Nielsen, Ringe

Vi i vores husstand handler altid så lokalt som muligt. Vi har ikke behov for at køre andre steder hen, når vi kan få nærmest alt i Ringe. Vi ved, de handlende brænder for at booste handel i Ringe, og vi støtter op om dette.

8 Janni Marie Jensen, Ringe

Byen dør, hvis butikkerne lukker, så derfor handler vi altid lokalt. Vi oplever altid en super god service i alle butikker, så det er en fornøjelse at handle i Ringe.

9 Anja Hansen, Ringe

Jeg handler med glæde i Ringes butikker. Man bliver altid mødt med et smil og dejlig frisk betjening. Det at man kan gå op til f.eks. Tøjeksperten og købe et par bukser til sin mand, uden han er med, da Jesper har styr på, hvilken størrelse ens mand bruger. Det er da en kæmpe fordel.

10 Freja Bagge Jensen, Espe

Det jeg godt kan lide ved at handle i Ringe er, at der er en hyggelig lille gade, hvor butikkerne ligger tæt. Og så er folk utroligt venlige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce