Annonce
Midtfyns Posten

250 fodboldglade børn trodsede sommervarmen og gav den fuld gas i Ringe

250 unge spillere var i aktion på banerne i Ringe forleden. Foto: Ringe Boldklub
Annonce

Ringe: Søndag den 3. juni afviklede Ringe Boldklub et DBU medaljestævne for U5/U6/U7-spillere, og i alt deltog 54 hold fra 25 klubber på Fyn.

Det blev en varm og stemningsfuld dag på Ringes boldbaner, hvor op mod 600 lagde vejen forbi, og alle ingredienserne for en fantastisk fodboldoplevelse - leg, grin, medaljer og masser af glade fodboldspillere, trænere, forældre og bedsteforældre - var til stede, og der blev toppet med kampe, hvor der blev spillet tre mod tre med masser af boldberøringer og mål.

Undervejs i stævnet og under den bagende sol havde Rynkeby Foods og SuperBrugsen Ringe sørget for forfriskninger - melon, kiks og juice blev delt ud til alle spillere.

Alle hold blev fejret som vindere og fik en flot medalje og drikkedunk fra Carlsberg Sport med hjem, oplyser arrangøren.

"Med stor hjælp fra alle de frivillige hjælpere var det muligt at afvikle stævnet med stor succes og ros fra de deltagende hold. Der skal også lyde en stor tak til sponsorerne, Superbrugsen Ringe, Sportsmaster, Rynkeby Foods, Carlsberg Sport, Ringe Tømrerforretning, Light & Sound Service, Flemming Nielsen A/S, Designa", lyder det fra boldklubben.

På Ringe Boldklubs hjemmeside kan man i øvrigt se en video fra dagen.

Uden mad og drikke......Der blev serveret forfriskninger undervejs. Foto: Ringe Boldklub
Boldspillet fik følgeskab af god musik. Foto: Ringe Boldklub
Der var masser af aktivitet på banerne. Foto: René Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce