Annonce
Midtfyns Posten

Afrikansk feminist-ikon topnavn på Heartland

Forfatteren og feministen Chimamanda Ngozi Adichie bliver et af hovednavnene på Heartland Festivals talk-program. Pressefoto
Forfatteren Chimamanda Ngozi Adichie kan opleves i en af årets talks på Heartland Festival ved Egeskov Slot sidst i maj.
Annonce

Midtfyn: En af de vigtigste stemmer i den globale samtale om feminisme og racisme.

Sådan beskrives den afrikanske kvinde, som gæsterne på årets Heartland Festival på Egeskov Slot kan opleve, når festivalen ruller af sted i dagene 29. til 31. maj.

Navnet er Chimamanda Ngozi Adichie, prisvindende forfatter og feminist og nu også et af de absolutte hovednavne på den fynske festivals talk-program.

Chimamanda Ngozi Adichie er født i Nigeria, og hun er forfatter bag adskillige bestsellers, blandt andet den toneangivende Americanah fra 2013, oplyser Heartland Festival i en pressemeddelelse.

Når hun til maj kan opleves på en af scenerne ved Egeskov, bliver det en samtale, der tager fat i emner som køn, race og repræsentation, og programkoordinator for Heartland Talks, Juliane Lassen, ser frem til begivenheden:

- Når Chimamanda Ngozi Adichie taler, lytter hele verden. Hun er en stor forfatter og en af de vigtigste stemmer i den globale samtale om feminisme og racisme. Hun taler med en helt unik blanding af charme og styrke, lyder det fra Juliane Lassen i pressemeddelelsen.

Chimamanda Ngozi Adichie er født i Nigeria, men har siden boet, studeret og arbejdet over hele verden.

Ud over den afrikanske feminist optræder skuespilleren Bodil Jørgensen og komikeren Simon Jul på talk-scenen ved årets festival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce