Annonce
Midtfyns Posten

Alt er udsolgt: Rift om nye lejeboliger i Årslev

De nye lejeboliger på Kastanjelunden i Årslev er allerede udlejet, inden de første beboere er flyttet ind. Privatfoto
To måneder inden indflytningen er alt udlejet i de nye lejeboliger på Kastanjelunden i Årslev.
Annonce

Årslev: Der har længe været stor interesse for de nye lejeboliger på Kastanjelunden fra både politikere og borgere, og helt usædvanligt kunne Boligforeningen Faaborg-Midtfyn allerede to måneder inden indflytning melde om alt udlejet.

Det er blevet populært at flytte til Årslev, og det har længe kunnet mærkes på byens boligmarked. Særligt de mindre boliger er der rift om blandt boligsøgende fra hele kommunen, men også fra Odense om omegn. Med en rig natur nærved og kort afstand til Odenses kulturliv og arbejdspladser er det nemlig en attraktiv beliggenhed for både erhvervsaktive og pensionister, oplyser Boligforeningen Faaborg-Midtfyn i en pressemeddelelse.

Annonce

Ny bydel appellerer bredt

Med Kastanjelunden får Årslev nu en helt ny bydel, der med en blanding af ejerboliger og almene boliger lægger op til en bred beboersammensætning. De 31 rækkehuse, som Boligforeningen Faaborg-Midtfyn står bag, kommer desuden i forskellige størrelser på henholdsvis to, tre og fire rum, så både børnefamilierne og seniorer, der har brug for en mindre bolig, tilgodeses. Det er lige i tråd med både boligforeningens, men også de lokale politikeres ønske om et bredt samlet boligtilbud, der sikrer, at endnu flere fremover kan slå sig ned i Årslev.

- Vi er naturligvis rigtig glade for at kunne bidrage til den vigtige udvikling af boligtilbuddene i Årslev og til hele den generelle udvikling af vores mindre lokalsamfund i Faaborg-Midtfyn Kommune, siger Connie Hald, formand for boligforeningen, i en pressemeddelelse.

Hun glæder sig over, at den usædvanligt hurtige udlejning af Kastanjelunden ikke blot viser en stor interesse for boligforeningens nybyggeri, men også for udviklingen af Årslevs nye bydel i det hele taget.

Annonce

Fra 27 til 85 år

En af de nye beboere, der glæder sig til at flytte ind på Kastanjelunden i starten af november, er Anna Birker, der er opvokset i byen. Det første, der tiltrak hende, var da også beliggenheden.

- Her vil jeg kunne gå og cykle til det meste, og så glæder jeg mig til at få en lille have, fortæller Anna Birker, der i dag bor i lejlighed.


Her vil jeg kunne gå og cykle til det meste, og så glæder jeg mig til at få en lille have.

Anna Birker, ny beboer på Kastanjelunden


Også byggeriets arkitektoniske ydre og materialevalg var noget af det første, hun faldt for.

Beboersammensætningen i Kastanjelunden er så forskellig, som den kan blive, oplyser boligforeningen. Den yngste beboer er 27 år, mens den ældste er 85, og fordelingen mellem husstande med og uden børn er stort set ligelig. En god del kommer fra Årslev, men der er også nye lejere fra Odense, Ringe og enkelte endda fra Nord- og Sønderjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce