Annonce
Midtfyns Posten

Apollo 11 lander i Ringe Bio til støttearrangement

Dokumentarfilmen "Apollo 11" ser nærmere på den første bemandede landing på månen med kommandør Neil Armstrong og pilot Buzz Aldrin i 1969. PR-foto
Annonce

Ringe: Elektronikvirksomheden Elcanic A/S og Rethingh-gruppen er gået sammen om at invitere alle interesserede til forevisning af filmen Apollo 11 i Ringe Bio 26. november kl. 19.30. Elcanic A/S er sponsor for arrangementet, og billetsalget går ubeskåret til spejderne i Rethingh-gruppen.

Apollo 11 er en dokumentarfilm baseret på de originale 70 mm-filmoptagelser, optaget i forbindelse med forberedelserne til den første flyvning til månen. Det er i år 50 år siden, at denne begivenhed fandt sted.

- Filmen har fået endog meget fine anmeldelser men har så vidt vides kun været vist i København og Aarhus, så det er en enestående chance for at se den her på Fyn, fortæller Niels Andersen fra Elcanic A/S i en pressemeddelelse.

- Og vi vil meget gerne dele den oplevelse med så mange som muligt, fortsætter han.

Som en sidebemærkning kan nævnes, at af de 24 astronauter, der fløj Apollo-programmet, har de 20 været spejdere, og af de 12, der vandrede på månen, har de 11 været spejdere.

Billetter kan købes på rethingh-gruppen.dk.

I filmen kommer man med helt tæt på de tre astronauter ombord på Apollo 11. Man ser også folkene i Mission Control og så følger filmen, de millioner af tilskuere, der oplevede de vigtige dage og timer i 1969, da menneskeheden tog et stort spring i fremtiden. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce