Annonce
Midtfyns Posten

Bænke fortæller historier - indvielse af Helmuths bænk

Der er indvielse af Helmuths Bænk på Røllehøj onsdag 13. november kl. 11 på toppen af Røllehøj. PR-foto
Annonce

Tarup-Davinde: Tarup-Davinde Naturområde holder under overskriften "Bænke fortæller historier" indvielse af Helmuths Bænk på Røllehøj onsdag 13. november kl. 11 på toppen af Røllehøj. Parkering på p-pladsen på Davinde Søvej.

Historiefortæller Jens Peter Madsen fra Bænkeudvalget fortæller om projektet. Baggrunden for "Bænke fortæller historier" var en konkret henvendelse om opstilling af en mindebænk i området i 2017. På denne baggrund har Tarup-Davinde I/S i samarbejde med en gruppe borgere fra lokalområdet sat rammerne for et projekt, hvor der kan ansøges om opsætning af vidt forskellige "kunstbænke" til minde om personer, organisationer eller begivenheder med tilknytning til naturområdet. Ansøgerne kan være foreninger, private eller organisationer.

Tanken er, at bænkene med hver deres historie giver områdets gæster både en visuel oplevelsesmulighed, en lokal historie og et sted til en pause og eftertænksomhed.

En gruppe borgere fra lokalområdet sat rammerne for et projekt, hvor der kan ansøges om opsætning af vidt forskellige "kunstbænke" til minde om personer, organisationer eller begivenheder med tilknytning til naturområdet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce